Chica sosteniendo un lápiz labial en la boca: guía de maquillaje de día a noche para estudiantes

Hur du bär ditt sminkutseende från dag till natt i fyra enkla steg

College mode

Flicka som håller en läppstift i munnen: Studentens dag-till-natt-makeupguide

Deras officiellt officiell. Vintersemestern är över och klasserna är tillbaka i full gång. Så trevligt som det är att ha så mycket fritid, det kan också vara trevligt att ha något produktivt att göra.

En stor nackdel med att fylla din tid? Det verkar som om det aldrig finns tillräckligt.

Det har förekommit dagar där jag åkte klockan 8 på morgonen och inte kom tillbaka till mitt sovrum förrän långt efter middagen, bara för att rusa ut en timme senare för ett nytt engagemang.

På dagar som dessa Det hjälper att ha ett makeupfuskark för dag och natt.

Om du är en av de människor som lämnar lite eller ingen stillestånd mellan aktiviteter kan det hjälpa att ha en snabbguide för att överföra din sminkstil från dag till natt.

Oavsett om du ska träffa ett lokalt band, gå på ett datum eller bara äta en sen kvällsmåltid med dina vänner, vill du se söt ut för en utekväll. Det finns några enkla saker du kan göra för att krydda en neutral smink.

Om du har så lite tid som jag tror att du har, här är fyra enkla steg som tar dig från att se snygg ut under dagen till snygg på ett ögonblick:

1. Lägg till lite glans

Tarte Rainforest of the Sea Folie Finger Paint Shadow Palette

Ljus smink är inte nödvändigtvis begränsad till kvällen, men det verkar alltid vara mer lämpligt för rock glans på natten istället för under dagen.

Många nyare glittermakeup är mycket lättare att använda än tidigare. Inget mer att behöva applicera glitterlim och pressa glitter på ditt ögonlock. Produkter som Tarte Foil Finger Paints-paletten gör det enkelt att lägga till glitter som ett svep.

Det finns inget som en stark blixt för att starta en GNO.

2. Uppdatera din markering

Fenty Beauty Killawatt Highlighter på Trophy Wife

Highlighter är en annan sak som kan bäras under dagen, men det är mer acceptabelt att packa när solen går ner.

Uppdatera din highlighter genom att applicera den igen på kindbenen, pannbenet och näsbryggan, annars kan du till och med applicera din highlighter med en våt borste för en extra touch på huden.

Alternativt kan du fortsätta med glittertemat och tillämpa en djärvare och ljusare markering som den ökända Trophy Wife (som ser ut som gyllene magi på hennes hud).

3. Lägg till falskt

Eylure Luxe Faux Mink Lashes i barock

Jag har sagt det tidigare och kommer att fortsätta att predika det: falska ögonfransar är det enklaste och snabbaste sättet att lägga till drama och glamour till din blick.

Du behöver inte betala en arm och ett ben för bra fransar, eftersom märken som Eylure och Ardell gör billiga hoaxes för avancerade versioner.

Om du är orolig för att fästa falska ögonfransar på ögonlocket eller tycker att det är för svårt att göra, som de flesta saker, är detta ett steg i smink som det blir lättare med övning. Hitta en handledning eller två och börja arbeta med din teknik! Jag svär, du kommer att få det tillräckligt snart.

När du är klar med att använda förfalskningarna, var noga med att täck eventuellt synligt lim med en exakt flytande eyeliner.

4. Byt en naken läpp mot en djärvare färg

Wet N Wild Catsuit Megalast Liquid Matte Lipstick i lila panik

Om allt annat misslyckas och du inte vill försöka för hårt för att ändra ditt utseende, byta läppstift från en naken till en mer färgstark eller vampig nyans är ditt perfekta sminkstrick för dag och natt.

Wet n Wild Liquid Catsuit Lipsticks har en otroligt långvarig formel i rikt pigmenterade nyanser som inte bryter banken men får dig att se ut som en miljon dollar.

Om du är någon som jag som är begränsad till att använda Blistex under dagen är det här steget ännu enklare!

Vad är dem du Favorit knep för att ge glamour till en look?

Tänk på att allt detta kan vara Kastas i din väska eller ryggsäck för enkel bärbarhet (Även om jag inte rekommenderar att applicera falska ögonfransar i ett fordon i rörelse).

Med bara fyra steg kan du enkelt skapa ett helt nytt utseende Att ta dig från dag till natt