Piel Hace 4 días tenía dudas sobre el cuidado natural de la piel, pero estos 15 productos realmente funcionan Probados y probados.

Hud för 4 dagar sedan hade jag tvivel om naturlig hudvård, men dessa 15 produkter fungerar verkligen. Testat och testat.

Hud för 4 dagar sedan hade jag tvivel om naturlig hudvård, men dessa 15 produkter fungerar verkligen. Testat och testat.

För att verkligen komma ut ur min skönhetskomfortzon, åtagit jag mig att ta hem och prova alla naturliga skönhetsprodukter som har skickats till mig under de senaste veckorna; När allt kommer omkring finns det ingen bättre tid att experimentera med din skönhetsrutin än när du arbetar hemifrån. Jag chattade också med så många märken som jag kunde för att ta reda på deras naturliga skönhetsrekommendationer. Det visar sig att några av de produkter som redan är en del av min vanliga hudvårdsrotation är naturliga och jag hade inte ens insett det.

Ansvarsfriskrivning: Jag lär mig fortfarande om naturlig skönhet, så även om vissa av dessa produkter kanske inte är 100% naturliga använder de alla naturliga och växtbaserade ingredienser som en viktig del av deras formler. Jag är medveten om att det fortfarande finns mycket att göra när det gäller hållbar förpackning och produktion, och att ingredienser bara är en del av denna resa. Vi måste alla börja någonstans, eller hur?