Encuentra tu paz interior con estos jardines zen de bricolaje

Hitta din inre lugn med dessa DIY zen trädgårdar

Hitta din inre lugn med dessa DIY zen trädgårdar

Vårt tempo är snabbare än någonsin och det är nästan omöjligt att hitta en person som inte påverkas av stress. Mellan pendling till jobbet, samkörning med barnen, matlagning och ordning av huset är det svårt att hitta lugn och ro. Zen trädgårdar är kända för att hjälpa till med det och detta är ett fantastiskt tillfälle att testa dem själv och se vad som händer. Kom igång med dessa DIY Zen Gardens och leta efter inre lugn!

Zen trädgård med pärlstav kaktus

pärlstav kaktus zen trädgård

Zen trädgårdar behöver inte vara tråkiga eller alltför traditionella om det inte är din stil. Du kan lägga till något modernt och kantigt till det – dessa pärlstavar är ett perfekt exempel! De tillför lite energi till lugnet. Live Craft Love visar dig hur du gör den här vackra trädgården!

Zen Garden Office

zen trädgårdskontor

Om din arbetsmiljö stressar dig kan Elyanna Ivette ha något som kan hjälpa dig! Det är en zen trädgård för ditt kontor! Dess blå färger har en lugnande effekt och hjälper dig att förbättra din koncentration! Det ser också ut som ett bra komplement till alla arbetsytor, säger jag bara!

Suckulent Zen Garden

suckulent zen trädgård

Vi älskar suckulenter! Även om de kan vara underhållsfria, kommer de säkert att lägga lite välkomstgrön till din ljusa vita zen trädgård medan de förblir minimalistiska. Denna idé kommer från Dwell Beautiful och vi älskar dess rena och fridfulla utseende!

Mini zen trädgård

mini zen trädgård

Målet med Zen-trädgårdar, förutom att ha en lugnande effekt, är att vara bekvämt för ditt personliga utrymme. Om du bara har en liten plats vid ditt bord att oroa dig, oroa dig inte; du kan skapa en mindre version av en zen trädgård. Nous Décor har en underbar inspiration!

Mini Zen Beach Garden

mini zen strandträdgård

Om du inte känner dig för andlig och Zen-ishmen du är fortfarande fascinerad av begreppet zen trädgård och vill prova en, här är en liten twist! Varför inte spela och göra det till en speciell miljö som kommer att vara avkopplande för dig? du? En ministrand är ett bra ställe att börja på! Kolla in Idunn Goddess video tutorial!

Fyrkantig zenträdgård

kvadrat zen trädgård

Denna lilla fyrkantiga zen trädgård passar nästan var som helst! Dess storlek och form är väldigt bekväm, så du kan lägga den på ditt skrivbord eller soffbord i vardagsrummet och det känns inte som att du är på språng. Om något, kommer det att fungera som en konstant påminnelse om att vara mer uppmärksam och ta en stund bara för dig själv. Polymomo Tea visar hur du gör det!

Zen Garden med stenar

zen trädgård med stenar

För att ge din Zen-trädgård lite extra krafter, lägg i några kristaller och stenar! Det är helt upp till dig vilka du kommer att använda eftersom du har all frihet i världen! Men du kan fortfarande ta en titt på Confessions of an overworked Mom och ta reda på hur de gjorde det möjligt!

Zen trädgård i svartvitt

Zen trädgård BW

Om du längtar efter något Yin Yang vibbar, den här svartvita zenträdgården från Garden Therapy kommer ganska nära! Dess fredliga effekt bör inte underskattas! Det kommer också att se ut som ett vackert inredningsobjekt i sig, så det är en total vinst!

Mörk zenträdgård

mörk zen trädgård

Människor är olika, och medan vissa kanske tycker att färgerna är vita och ljusa super lugnande, andra behöver mörkret för att slappna av i sinnet. Om du är den nattliga typen eller helt enkelt älskar mörkare saker, här är en zenträdgård som du kan prova! Ta reda på mer på The Merry Thought!

Mors dag Zen Garden

mödrar dag zen trädgård

Varje dag borde vara mors dag. Moms är de mest kärleksfulla själarna, men också de mest trötta! Oavsett om du är mamma eller bara vill göra något trevligt för din mamma, är den här Zen-trädgården från fijngenoegen + Co ett utmärkt sätt att få lite avkoppling i alla mammas schema! Du vet vad de säger; om mamma inte är glad är ingen glad!