Hitta din inre konstnär: 15 Pretty Canvas Art Ideas

Hitta din inre konstnär: 15 Pretty Canvas Art Ideas

Hitta din inre konstnär: 15 Pretty Canvas Art Ideas

När det gäller konst är vi stora fans av att visa unika bitar i våra hem och dekorationsscheman. Oavsett om vi blev bitna av kreativa misstag och avslutade en ny målning eller såg vi bara en söt DIY-idé online som vi inte kunde vänta med att återskapa, vi känner oss mer hemma när vi omges av väggdekorationer som vi gjorde. oss själva eller såg vi våra vänner göra. Märkligt nog, av alla olika tekniker och hantverk där ute, är ett av våra favorit sätt att göra dekorativ konst med duk. Det finns så många möjligheter för den tomma ytan!

Om du älskar dukkonst lika mycket som vi, men känner att du behöver lite inspiration, här går du 15 fantastiska handledning som hjälper dig att uttrycka dig och dekorera ditt utrymme på kreativa sätt som du kanske aldrig har insett att du ens kan göra med en enkel duk som utgångspunkt.

1. Kanfas målad med avriven tejp

Även om du uppskattar färgglad inredning, finns det fortfarande ett sätt att gå igenom samtidigt som du föredrar ett minimalistiskt utseende framför de bitar du väljer att visa och göra. Vi älskar bitar som sticker ut helt enkelt genom att påminna oss om skönheten i vissa färger och vissa vinklar, som de som visas i Becuo. Förutom att de är fantastiska att se på är de så lätta att göra att det nästan är kriminellt! Stick lite tejp på din tomma duk i olika riktningar, måla över den och ta bort tejpen försiktigt efter att färgen har torkat. Resultatet är en serie rena vita strimmor genom färgen och vi tycker att den ser bra ut.

2. Bra citat på färgad duk

Är du mer en person av ordets konst än en entusiast av den visuella eller abstrakta konsten? Vi kan inte skylla på dig; Några av de citatbaserade konstverk som vi har sett våra konstnärliga vänner skapa genom åren har gjort oss mållösa och motiverade. Det är därför det är fantastiskt att hänga det i ditt utrymme. Offertdukar är en bra påminnelse om de känslor som betyder något för dig. Tanner Projects håller med, men i ganska stor skala! Hans handledning visar hur du gör ett underbart stort citat på en tygduk, snarare än bara en liten färgram.

3. DIY strand canvas konst

Älskade det enkla tvåfärgade utseendet på det minimala bandet som vi visade dig ovan? Vi beundrar verkligen hur ett rent vitt element visuellt sticker ut mot en ljusfärgad bakgrund. Mom Endeavors håller med oss, så de har skapat en handledning som visar hur du får samma effekt men på ett annat sätt. Kolla in hennes bedårande sjöhäst med vita stränder! Det är perfekt för en strandkabana eller ett rum med havs-tema som ser ut som ett sandparadis mitt i staden.

4. Abstrakt konst av maskeringstejpband

Funderar du fortfarande på tejptekniken, men känner också att du kan tänka dig andra sätt att använda tejp i dukmålning? Tja, vi tycker att du borde vara så kreativ som möjligt så länge den konstnärliga andan rör dig, så fortsätt och ha det tejpen hur du vill! Vi älskar hur Ooh, jag gillar att jag använde den för att göra plats Mellan målade former snarare än att bara använda dem för att skapa linjer inom en solid bakgrund. De använde sitt tejp för att skapa ett slags tegelläggningsmönster som ser ut som en fantastisk graffitivägg när du skalar av den!

5. Hexagon duk och flytande sexkantig väggkonst

Är dina favorit typer av konst faktiskt mer i linje med ett klipp och klistra hantverk snarare än ett målningsprojekt? Då lovar vi dig att en tom duk fortfarande är något som är helt användbart för dig! Ta en titt på hur Tara Dennis skapar en cool texturerad sexkantig design genom att klistra in blanka svart, grå och guldformar gjorda av dekorativt klippbokspapper över hela ytan. Vi älskar hur de sparat några för att hålla fast vid väggen runt duken också så att konsten sträcker sig bortom sin egen ram!

6. Scrapbook papper blomma vägg konst

Gillar du verkligen tanken på att arbeta med klipp och klistra in klippbokspapper, men föredrar att skapa en bild som använder alla typer av mönster, färger och mönster snarare än att bara hålla sig till ett trefärgsschema? Då är kanske något liknande den här superfärgade blomman duken monterad av Crafts Unleashed lite mer din stil! Vi älskar hur de använde alla olika typer av papper för att skapa samma bild, nästan som en extra iögonfallande bit mosaik. Detta är ett utmärkt sätt att använda pappersklipp från din klippbok!

7. DIY canvas tavla konst

Har dina favoritkonst alltid varit de som är lite interaktiva eller som du kan ändra och anpassa när du vill? Då är tavlan färg på väg att bli din bästa vän! Den glada tanken föreslår att du målar en fin, jämn tavla med svarta tavelfärg på några remsor av duk och hänger dem som minitapeter på väggen och sedan håller vit krita nära dem för frihandsteckning. Skriv meddelanden, ändra motivationsofferten varje vecka eller rita en säsongsritning. Detta kan vara en av de mest mångsidiga dukkonstidéerna vi har stött på.

8. Canvas av upphöjda sångtexter

Funderar du fortfarande på citationsteckenduken som vi visade dig tidigare eftersom ordkonst bara är din favorit, men du föredrar något lite mer subtilt än den jätte duken från idén ovan? Då kanske denna monokroma duk med upphöjda sångtexter är lite mer din stil! En Casarella guidar dig genom processen att göra orden texturerade på ett sätt som förmodligen är mycket enklare än du kan tänka dig. Även om du hittar ett citat som du föredrar att arbeta med snarare än texter till en låt, kommer din slutprodukt fortfarande att vara imponerande på ett charmigt och diskret sätt.

9. Skalad och målad över citattecken

Är du fortfarande fascinerad av tanken på skal-, färg- och skaltekniker, men inte fortfarande Tror du att det förmodligen finns andra kreativa sätt att använda tekniken förutom de raka bandlinjerna som vi hittills har visat dig? Du har rätt! Om du föredrar att kombinera denna teknik med några bra dateringskonstverk, här är en handledning om hur du skapar Six 2 Eleven skal- och stickbokstäver. Vi kan inte glömma hur bra färgerna kikar ut bakom en helt vitmålad topplack.

10. Canvastryck av Instagram-foton

Att måla och vara konstnärlig med sax och lim är alltid roligt, men det är inte det enda sättet att bli kreativ med konst på duk. Vad händer om det du gillar mest att visa i ditt utrymme egentligen är fotografering, till exempel? Då kommer du att älska den här DIY-hemligheten med att skapa dina egna fotodukar med Instagram-bilder. Prata om ett bra sätt att fira de minnen du har delat med vänner! Se hela processen på Popsugar.

11. Glansig chevron canvas

Vi har hittills täckt ett antal iögonfallande hantverkstekniker i det här inlägget, men om du är en verklig En praktisk hantverksentusiast, du kommer att veta att det fortfarande finns ett verktyg och en teknik som saknas och det är en av de mest slående av alla … glitter! Vissa människor brukar använda glitter som en strö accent när de skapar konst, men vi tycker faktiskt att det förtjänar mer uppmärksamhet, så vi föredrar att använda det som en framträdande del av stycket, precis som Johnny och Rach gjorde här! De visar dig hur du skapar gnistrande chevronformer med silverglitter (men du kan använda vilken färg du vill) med kontrasterande vita chevroner i mitten. Du kommer att älska hur det lyser från hela rummet!

12. Duk målad med färgat tyg

Har du alltid älskat Se med akvarellmålningar, men du är inte riktigt säker på dina kunskaper om målning, så har du aldrig provat det? Tänkte vi hela världen Du bör prova vilken hantverksteknik du vill, men om du fortfarande inte känner dig så bra för att läsa för att ta itu med målningar, här är ett sätt att simulera effekten av vattenfärg med mjukpapper. Den här guiden från Fiskars visar hur du kan klippa mjukpapper i roliga former, blöta det och applicera det på en vanlig vit duk så att färgämnet på papperet överförs och fläckar det på ett abstrakt sätt och härmar de nyckfulla färgerna på en akvarellmålning.

13. Guldfärgad duk

Är du fortfarande Tänker du på färgblockerade duktekniker, men utseendet på vita linjer mellan former tilltalar dig inte? Vem ska säga att du inte kan fylla i de vita linjerna? UoF Fashion Files är helt klart på samma sida som oss, eftersom de fyllde deras med silver- och guldmetallfärg som står i kontrast till de huvudfärger de valde för varje duk.

14. Klipp ut dukens väggkonst

Vi har pratat om färg, glitter, papper och lim, men vad händer om den coola dukkonsten du tänker dig inte har inkluderat den? några av dessa saker? Det finns helt sätt att uppnå alternativa hantverksstilar utan att bara hålla sig till dessa tekniker. En av våra personliga favoriter är den här dukavskärningsidén från Joyfully Jensen. Istället för att måla de former du gillar, försök att klippa dem korrekt utanför duk för ett friskt, modernt utseende.

15. Limmönster målade på duk

Fortfarande förtrollad av begreppet texturerad dukbokstäver som vi visade dig tidigare, men inte säker på om konstcitat verkligen är den plats du vill ta ditt stycke? Lyckligtvis för oss alla har Virginia och Charlie en handledning som visar hur du får en liknande effekt, men med virvlar och mönster! Se hur de använder målat lim för att skapa underbart subtila anpassade mönster.