Hilary Duff’s New Blue Bob Is What Dreams We’re Made Of

Hilary Duffs nya Blue Bob är vad drömmar är gjorda av

Hilary Duffs nya blåa bob är vad vi drömmer om

Vi fortsätter att säga, och du fortsätter antagligen att lyssna, att du bör avstå från att göra stor hårbyte hemma. Du vill inte spendera massor av pengar och tid på att fixa dem när salongerna öppnas igen. Kändisar verkar inte lyssna på detta råd. Hilary Duffs blåa bob är det senaste exemplet på en stjärna som gör en stor hårtransformation medan hon fysiskt distanserar sig. Det här är nyckeln eftersom chanserna för att de ska ha sin glam-utrustning, eller åtminstone en kolorist, hemma hos dem är små (även om det är möjligt). I Duffs fall är vi inte helt säkra på vem som gav honom det här nya utseendet, men vi måste erkänna att det är ganska imponerande.

de Yngre Stjärnan debuterade den kortare och, ja, mer blå hår över påskhelgen. Vi är så vana vid att se henne med en solig blond nyans att det till en början är ganska skurrande. Men det är inte första gången Duff blir blå och det kommer förmodligen inte att vara den sista. Även om det inte fungerar verkar hon ha mycket kul med hårfärger.

När vi badade dottern Banks fick vi en bättre titt på Duffs hår på hennes Instagram Stories. Egentligen ser det ut som att hon gick helt brunett, men med ombréblå höjdpunkter. Detta är mycket svårt att uppnå på egen hand, även om vi har vissa teorier.

hilary duffblått hår

Bild: Instagram.com/hilaryduff.

Duff tog sannolikt bort hårförlängningarna och avslöjade en kortare frisyr. För färgen började hennes ljusbruna rötter växa, så hon färgade förmodligen all den kvarvarande blondinen denna coola blå nyans och fick den att se ut som höjdpunkter. Varje färgbalsam kan hjälpa dig att se ut så här och kommer troligen inte att skada ditt hår. Det är faktiskt ett riktigt roligt sätt att spela med en ny nyans medan du sitter fast (säker) hemma. Vi hoppas att Duff håller på med det ett tag.

Kommer det att finnas falska blondiner i slutet av denna fysiska distansering?