Hemma med Viviana Agostinho

Hemma med viviana agostinho

Hemma med Viviana Agostinho

Hemma med viviana agostinhoVi är så glada att välkomna Viviana Agostinho till bloggen idag för att dela sitt fantastiska vardagsrum och matsal med oss! Ett så roligt och färgstarkt rum! Hemma med Viviana Agostinho via A Beautiful Mess”Jag bor i en lägenhet på 90 kvadratmeter i Mountain View, Kalifornien, med min man och våra två kattungar. När vi köpte lägenheten 2007 var det ett mycket tråkigt utrymme: beige väggar och mattor, ett popcorntak och absolut ingen personlighet (du kan se ovanstående här). Vi gjorde hela renoveringen själva, och även om vi inte är 100% färdiga ännu, blev det snabbt min favoritplats i världen! ” Jag älskar allt på det här fotot”Det mest ovanliga inredningen i mitt utrymme är utan tvekan tapeten med trähjorthuvudet. Det finns en separat vägg mitt i vardagsrummet som faktiskt är baksidan av vårt lilla kök. Jag visste att jag ville krydda det och göra det till en accentvägg eftersom det, för att vara rättvist, inte finns mycket syfte i det utrymmet. Jag hittade en tysk webbplats som säljer gammal tapet för rulle och bestämde mig för att gå med den. Sedan fick jag rådjurhuvudet i födelsedagspresent från min man, vilket är en ovanlig födelsedagspresent, men jag älskade det bara. Denna vägg är det första du ser när du går in i lägenheten och det ger ett fantastiskt uttalande. “Så många skönheter!Kär i det här vintageinspirerade rummet

”Vardagsrummet och matsalen (som egentligen bara är ett öppet utrymme) är hjärtat i vårt hem. Det är här min man och jag tillbringar vår tid tillsammans efter att vi kommer hem från jobbet. Vi är stora fans av TV, så se till att TV är säker. Och var och en av oss kommer att ha en katt på fötterna eller i knäet. Vi älskar att blanda drycker med vår provisoriska vintage bar (som egentligen bara är ett samlingsskåp från Ikea som vi sätter några speglar på baksidan för att lägga till bizazz) och tittar på DVD-skivor. ” BÄSTA samlingenHärlig matplats”Vi har bott i den här lägenheten i sex år och den har förändrats mycket. För att vara ärlig tror jag inte att vi någonsin kommer att avsluta det för alltid, för vi älskar att dekorera och göra DIY-projekt. Ta oss till Home Depot-färgavdelningen så blir vi som barn i en godisaffär. Om vi ​​någonsin säger “okej, jag tror att vi är klara här”, tror jag att det kan vara dags att hitta ett nytt utrymme att ta itu med! ” Kär i det här vintageinspirerade rummetTack så mycket för att du delar ditt hem med oss, Viviana! Du kan hitta mer från Viviana på Flickr eller Instagram på @shelikescherries! puss kram.