Colorful bold accessories

Helt sålt fet: 6 fantastiska interiörer med djärva färger och massor av personlighet

Färgglada djärva tillbehör

Slående färger för sovrummet

Det är sant att jag har åkt tårtåget ganska länge, och jag tänker åka den där jävla saken mot solnedgången. Men då och då är det trevligt att stanna någonstans och metaforiskt sträcka benen någon annanstans (som jag också älskar).

Och den platsen är en “djärv stad” … full av ljusa, djärva och livfulla färger som garanterat får dig att le. Eller åtminstone få dig att vilja ge någon högst fem. Så idag delar jag några av mina favoritkantiga interiörer just nu. Platser som praktiskt taget oser stark färg. Vem är med mig?

1) Homestyle Navy och senap. (över)

Den stolen!

2) Den stolen (!!) och färgglada detaljer från Design Files.

7 fantastiska interiörer med djärva färger och massor av personlighet

3) Iögonfallande färg blockerad lagring av socker och tyg.

Färgglada iögonfallande tillbehör

4) Färgstänk med tillbehör från mitt vardagsrum.

Rachel Comeys flaggskeppsbutik

5) De senapsgula gardinerna i Knstrct’s flaggskeppsbutik Rachel Comey.

7 fantastiska interiörer med djärva färger och massor av personlighet

6) Och ett djärvt mönster accent vägg från Miss Moss.

Har du en favorit? Och vad tycker du om djärva färger i ett vardagsrum? Älskar du det eller hatar det?