estadisticas web Skip to content

Hårförlängningar 101

Hårförlängningar 101

Långa läckra lås är något vi ser varje dag i hårreklam, tidningsannonser och salonger. Många av oss ser på dem som “hårmål” och drömmer om att ha lås som Rapunzel. För vissa kan det bara ta några månader att nå det, medan det för andra kan vara ett längre väntande spel. Lyckligtvis kan vi alla ha vad vi vill oavsett tidslinjen tack vare hårförlängningar. Dina långa hårdrömmar kan gå i uppfyllelse omedelbart utan väntan och ansvar. Lär dig fördelarna och nackdelarna med att välja, styla och ta hand om hårförlängningar hos oss!

Typer av hårförlängningar

# 1: Clip-in

Den utvidgade typen av tillägg som du kan förbinda dig till, utan ett långsiktigt åtagande, kommer i form av clip-on-tillägg. Funktionen är enkel att använda och innehåller responsiva klipp som omedelbart går in när trycket appliceras dit du vill att de ska gå. Till skillnad från andra permanenta förlängningar, som kan skada håret, är clip-in-förlängningar ofarliga och är de mest bekväma att bära under dagen.

# 2: Sy

Konsten att blanda ditt naturliga hår med långa förlängningar kan förekomma med sydda förlängningar, allmänt kända som väv. Denna metod inkluderar att skapa ett spår av ditt naturliga hår med täta flätor, fläta och sedan väva förlängningarna i flätorna med garn. Det är en metod som kan ta timmar att sitta i en salongstol att slutföra, men resultaten är alltid felfria och extremt säkra.

# 3: Micro Link

Anses som den mest naturliga tekniken i världen av vävförlängningar, involverar mikrolänken cylinderformade tillbehör av samma färg som läggs till varje hårsträng. Förlängningen är klämd på tillbehöret som måste justeras var 3-4: e vecka för att hålla jämna steg med din hårväxt och det naturliga utseendet du vill ha. Det är ett kostnadseffektivt sätt att ha långt hår ett tag, särskilt om du väljer högkvalitativa förlängningar som kan hålla i flera månader.

Självhäftande tejp nr. 4

Tejpade förlängningar inkluderar förlängningsvikter tejpade på hårbotten med en självhäftande remsa för att skapa ett tätt utseende som är sömlöst och lätt att hantera. Denna process tar inte så lång tid som andra metoder, kanske en timme eller så, som inkluderar att installera dina tillägg och ta bort dem nästa gång du besöker din salong. Du bör dock vara försiktig med dessa förlängningar när de är våta, eftersom limet kan vara känsligt just nu. Kom ihåg att inte dra i håret när det är blött så att du inte lossar tejpen och du är bra att gå.

# 5: Kingdom

Förlängningsförlängningar är en teknik som kan inkludera olika lim, men keratintippade strängar är de vanligaste som smälter nära hårbotten med värmejärn. Dessa tillägg kan vara upp till 6 månader eller längre beroende på hur väl du bryr dig om dem.

Hur man väljer rätt typ

Att välja den bästa typen av förlängning för ditt hår är inte så komplicerat som det låter. Det handlar bara om kvalitet, pris och din naturliga hårtyp. Vi delar upp alla aspekter för att hjälpa dig att handla efter de perfekta tilläggen.

Kvalitet

Kvaliteten på hårförlängningen beror på beslutet att välja syntetiskt eller människohår. Syntetiskt hår är i den nedre änden av spektrumet och är det mest prisvärda, men kom ihåg att värme inte kan användas med den här typen och att komma i poolen med dessa är ett nej. Mänskligt hår är det uppenbara avancerade alternativet som håller mycket längre med rätt vård och ser mer naturligt ut när det blandas med ditt eget hår. Nu med människohår kan intervallet gå från indiskt till kinesiskt, men om du letar efter det bästa av det bästa kan du hitta det med Remy-hår. Remy människohår är i allmänhet trasselfritt, det hälsosammaste och bibehåller den naturliga riktningen och strukturen för hur det var innan det klipptes.

Pris

Priset på tillägg varierar och beloppet du betalar baseras på den kvalitet du vill ha och den teknik som används för att tillämpa. Clip-in-tillägg kan variera i pris från $ 100 till $ 200, medan keratinbundna tillägg ibland kan gå så högt som $ 1400. Limade förlängningar kan definitivt vara den dyraste typen, eftersom de håller längst och metoden kan vara tråkig när du blandar förlängningen med ditt naturliga hår.

Naturlig hårtyp

Färgen som matchar ditt naturliga hår är nästa viktigaste detalj på din lista när du väljer en förlängning. Om färgen är av är det uppenbart att de längre bitarna inte är naturliga; naturligtvis är de verkligen inte, men vi vill att illusionen ska vara så verklig som möjligt. Bestäm färgen genom att hänvisa till nyanser som visas från mitten av axeln till ändarna på dina lås. Genom att göra det kommer du att skapa en naturlig blandning som gör att ditt hår verkar ha vuxit över natten. Om du har naturligt rakt hår kommer någon av dessa förlängningar att fungera enkelt för dig, särskilt klämmor. Medan du har naturligt vågigt eller lockigt hår, rekommenderas syda eller förlimmade förlängningar eftersom du kan utforma dem på olika sätt utan att snabbt förlora sin styrka och struktur.

Hårförlängning vård

Att ge dina tillägg mycket TLC är ett absolut måste om du vill att de ska hålla länge och se helt felfria ut. Kolla in våra tips om hur du håller dina tillägg så länge som möjligt utan att trassla eller dra.

Tvättas

När du använder ett schampo och balsam för dina förlängningar är det viktigt att vara så skonsam mot dem som möjligt, eftersom att dra eller dra kan få dem att lossna och minska sitt grepp. Med klämförlängningar behöver du inte oroa dig för det, eftersom det rekommenderas att ta bort dem när du tvättar dem, för metalldelen bör aldrig bli våt. Men med andra typer av tillägg bör du välja en kombination av milt, fuktgivande schampo och balsam. Fokusera schampot mot rötterna och massera försiktigt med varmt vatten; Med ett balsam vill du fokusera på dina ändar för att hålla dem hydrerade, vilket förlänger livslängden för dina lås.

Style + Cut

En högkvalitativ hårförlängning gör att du kan forma och klippa som vanligt med ditt naturliga hår. Det är dock bra att notera att ju mildare du är med tilläggen, desto längre kommer de att vara. Till exempel, när det gäller borstning, bör du använda en bred tandkam som inte trasslar utan snarare rätar ut håret utan att orsaka brott. Överhettning av förlängningarna är också något att undvika, varför heta verktyg som papiljotter och plattångar inte bör användas hela tiden. När du bär dem kan en värmesköld definitivt gå långt för att hålla dina förlängningar borta från skada.

Naturliga håreffekter

Om du lägger till förlängningar i ditt naturliga hår kan du lägga lite vikt på dina axlar, nästan bokstavligen. Ju mer hår du har, desto tyngre kan det uppenbarligen vara, så du måste se till att du väljer förlängningar som inte är lika täta. Om du väljer de som är eller placerar förlängningar vid nacken, snarare än de starkare områdena i ditt hår som i mitten, kommer ditt naturliga hår att dra och skapa mer regn när du stylar eller drar.

Vi hoppas att vi har hjälpt dig att hitta den perfekta matchningen på din långa hårresa. Dela dina stilar med oss ​​på Facebook och Instagram. Vi skulle gärna se vad du kan skapa.