Cabello 14 de mayo de 2020 He probado innumerables champús secos y este es el único que realmente funciona para alguien con el cabello muy flácido.

Hår 14 maj 2020 Jag har provat otaliga torra schampon och det här är det enda som verkligen fungerar för någon med mycket slappt hår.

Hår 14 maj 2020 Jag har provat otaliga torra schampon och det här är det enda som verkligen fungerar för någon med mycket slappt hår.

Vad som gör Living Proof torrschampo så mycket bättre än resten är (chock, skräck) dess patenterade teknik. I likhet med många andra formler sprutar sprayen ett pulver på håret som absorberar överflödig olja, svett och alla de otäcka saker som gör att håret känns lite grovt. Men vad som förändrar spelet med just den här produkten är hur enkelt det är att ta bort pulvren från håret.

Nyckeln till framgång för rent hår tror jag faktiskt är att damma bort de otäcka grejerna ur ditt hår, vilket du gör underbart. Glöm dammiga grå rötter, en snabb massage och borstning tar bort damm på en minut. Och eftersom det faller av så lätt lämnar det inga oönskade tunga rester.

Så om du tröttnar på torra schampon som inte gör att håret känns renare, lita på mig när jag säger att det här är definitivt det bästa för jobbet. Faktum är att jag betygsätter det så bra att jag har en samling mini-burkar att lägga i min handväska och ta på vägen (kanske någon gång snart, eller hur?). Om du är en kräsen ätare som jag är mindre storlekar också ett bra alternativ om du vill prova innan du investerar i en större burk. Och om du undrar hur i helvete någon kan vara så passionerad av torrschampo efter allt detta, har du uppenbarligen aldrig provat dessa saker.