calabazas

Halloween Makeup Tutorial # 1: The Living Dead

College mode

pumpor

Bildens författare

Endast 26 dagar till! Åh … Är jag den enda som räknar ner till Hallowe’en? Jag kan inte hjälpa det: 31 oktober är förmodligen min favoritdag på året. Som makeupartist älskar jag att Halloween tillåter oss att sminka för att verkligen förvandla oss till vad som helst. Så från och med nu till Halloween kommer jag att skapa Halloween smink tutorials så att du kan ha gott om träningstid före din Halloweenhelg.

Den första handledningen jag gör är för den mer äventyrliga college-tjejen: Jag kallar det “The Living Dead” – I grund och botten är hälften av ditt ansikte välskött och vackert … medan den andra hälften är ett spökande skelett. Det bästa med det här utseendet är att du inte riktigt behöver köpa en kostym, sminken talar för sig själv. Dessutom är de produkter du behöver för att skapa utseendet super överkomligt.

Om du vill bli odöda, titta på videon nedan för instruktioner:

Utseendet:

Halloween smink: halv odöd

Hur man får utseendet:

Produkter som används:

Dina tankar?

Vad tycker du om det här Halloween-sminket? Bär du smink som kostym för Halloween? Gillar du att vara läskig med ditt Halloween-utseende? Låt oss veta genom att lämna en kommentar.

Ursprungligen publicerad den 6 oktober 2012

Läsarinteraktioner