Camiseta con recorte de calavera DIY

Halloween DIY: Skull Cutout T-shirt

College mode

DIY Skull Cutout T-shirt

Varje Halloween jag alltid vill ha förklädnad utan “förklädnad”, speciellt eftersom jag vanligtvis gör saker där det inte är lämpligt att vara i kostym.

I ett försök att återvinna en annan gammal t-shirt till något nytt (se tidigare handledning om hur man gör en omvänd färg-t-shirt, en galaxmålad t-shirt och en silkscreen college-t-shirt) bestämde jag mig för att göra en skalle detalj T-shirt. Detta är ett enkelt sätt att förvandla en gammal t-shirt till något som är “Halloween-liknande” utan att vara en kostym.

Vad du kommer att behöva:

På vilket sätt:

DIY skalle cutout t-shirt - steg 1

ett. Sprid ut din skjorta och se till att den ligger platt. Med krita (eller en tygmarkör om du bär en annan färgad skjorta), skissera ansiktet på din skalle. Försök inte göra det för perfekt; gör bara de grundläggande konturerna av ögon, näsa och mun. Lämna några “trådar” i ögonen och näsan.

DIY skalle cutout t-shirt - steg 2

2. Kläm i tröjan, klipp av det översta lagret. Se till att du inte skär båda lagren! Oroa dig inte för att kanterna är jämna. Den här tröjan har en djärvare luft, så att du kan komma undan med lite röran. Fortsätt klippa längs konturen du gjorde.

DIY skull cutout t-shirt - steg 3

3. För att lägga till ytterligare en effekt i tröjan, du kan försöka strimla bitarna. Gör detta genom att klippa en horisontell linje under det avsnitt du vill strimla. Börja dra i tyget så att trådarna kommer ut. Strängarna kommer att rivas upp och lämna en krossad effekt. Du kan göra detta för delar av näsan och vissa av tänderna.

DIY skull cutout t-shirt - steg 4

4. När du skär tänderna eller någon sektion som kommer att vara väldigt tunn en gång klippt, var försiktig så att du inte skär tyget för tunt. Några av mina bröt efter att jag tog på mig skjortan eftersom jag klippte dem för tunna. För att förhindra detta kan du också klippa alla tunna sektioner i “Y” -form så att delen som ansluter till resten av skjortan blir något bredare.

DIY Skull Cutout T-Shirt - Färdig produkt

Det handlar om det! När du bär det här rekommenderar jag att du kombinerar det med en camisole eller bandeau eller att du bara bär en behå framtill. Även om jag gjorde min skjorta för Halloween, kunde den här ändras och bäras när som helst för en kantig look.

Vad tycker du?

Hur klär man dig till Halloween utan att faktiskt ha på sig en kostym? Vad ska du ha på Halloween? Har du en fantastisk idé för en DIY? Berätta för oss i kommentarerna!