Cabello Jun 21, 2020 Las mascarillas reparadoras para el cabello que le darán algo de cariño a tus mechones porque tu piel no es lo único que necesita enmascaramiento.

Hair Jun 21, 2020 Reparera hårmasker som ger dina lås lite kärlek eftersom din hud inte är det enda som behöver maskeras.

Hair Jun 21, 2020 Reparera hårmasker som ger dina lås lite kärlek eftersom din hud inte är det enda som behöver maskeras.

Som någon som har extremt fint hår som också är väldigt långt och färgat, strävar jag efter att hålla det i gott skick i bästa fall. Just nu, men eftersom jag är sex veckor för sen för en klippning och färg, ropar mitt hår av lite kärlek. Den är oklar, livlös och ändarna är torra och delade. Tyvärr, medan många människor vänder sig till återfuktande och återställande masker för att få lite liv till sina slitna längder, har hårmasker alltid gjort mitt hår fet.

Medan jag har min hudvård och sminkrutin i en konst, har jag alltid kämpat för att veta exakt vad det behöver när det gäller mitt hår. Varje mask, olja eller spray de rekommenderade tycktes få mitt hår att kännas tungt och slappt. Efter att ha förklarat för en frisör att hon äntligen hade erkänt nederlag när hon satt i salongstolen, fick hon mig att rulle av en lista över de masker hon hade provat. “Har du någonsin funderat på att du har fel masker?” hon frågade. Och sanningen är att han inte hade gjort det. Jag hade alltid antagit att alla hårmasker gjorde samma sak, bara på olika nivåer.