Cabello 24 de julio de 2020 15 imágenes que demuestran que el Bob francés es el corte de pelo más elegante para tener en este momento Garantizado para que quieras cortarlo todo.

Hair Jul 24, 2020 15 bilder som visar att franska Bob är den mest snygga frisyren att ha just nu Garanterad för att få dig att klippa allt.

Hair Jul 24, 2020 15 bilder som visar att franska Bob är den mest snygga frisyren att ha just nu Garanterad för att få dig att klippa allt.

Det är verkligen inte konstigt att vi efter tre och en halv månad av låsning verkar lida av lite trötthet. Oavsett om det är att stirra på dig vid zoommöten för länge eller ha vuxit ur din vanliga klippning och inte kunna ta sig till salongen, överväger många av oss nu en makeover för när vi äntligen får det dyra hårdatumet.

Vi är här för att hjälpa dig att hitta lite inspiration, och var är det bättre att börja än boben? Om du fortfarande inte har undergått den här kortare stilen de senaste åren är du en starkare kvinna än oss; Innan du stängde hade minst hälften av Who What Wears kontor i Storbritannien kommit efter dig. Långa bobber och trubbiga bobbar har alla haft sina ögonblick, men den senaste coola flickhårtrenden? Den franska boben.

Om du letar efter något drastiskt annorlunda, men ändå garanterat är elegant, är det här stilen för dig. Men vad definierar en fransk bob, vi hör dig fråga? Originalet har en skarp skärning mellan kindbenet och hakan. Tror Amélie– men modernare skott kan falla var som helst ovanför nyckelbenet, oftast med en avslappnad naturlig våg, och Aldrig för överdriven.

Enligt den franska kändisstylisten Rudy martins, ”De flesta franska tjejer hade denna frisyr när de var barn i Paris (ofta klippta av sina egna mödrar!). Medan snittet har en söt och oskyldig touch, är det också medfött bra utan att försöka för hårt. “

Fortsätt rulla för att hitta de mest snygga franska lås som vi har sett och några av de bästa produkterna för att perfekta utseendet, oavsett din hårtyp.