Cabello 23 de mayo de 2019 Le pregunté a un estilista famoso cómo puedo hacer olas de playa con éxito en casa Todavía prefiero estar de vacaciones ...

Hair 23 maj, 2019 Jag frågade en berömd stylist hur jag framgångsrikt kan göra strandvågor hemma. Jag föredrar fortfarande att vara på semester …

Hair 23 maj 2019 Jag frågade en berömd stylist hur jag framgångsrikt kan göra strandvågor hemma. Jag föredrar fortfarande att vara på semester ...

Kan du förklara stegen för att skapa strandvågor, från schamponering till föntorkning till värmestyling?

Stegen för att skapa den perfekta strandvågen är mycket olika beroende på hårtyp. Men mina tre bästa tipsen är att använda ett bra utjämnande schampo och balsam, välja rätt förberedelseprodukt för din hårtyp och inte överklämma håret. Strandvågor bör vara naturliga, mjuka och subtila, så jag föreslår att du tar slumpmässiga hårsträngar och applicerar tungan i olika riktningar för att uppnå utseendet.