estadisticas web Skip to content

Grundläggande praktikplatser: De 5 artiklarna som varje praktikant borde ha i hennes Arsenal

College mode

De 5 viktigaste praktikplatserna - de artiklar som varje praktikant borde ha

Tre veckor i min sommar mode praktik Och jag tror att jag äntligen kan få kontroll över hela denna praktik!

(Se: Innan du börjar en praktikplats i modeskåpet, läs detta)

Medan jag tar itu med vad jag ska ha på mig för en praktikplats nästa vecka (håll ögonen öppna!), Jag trodde den här gången skulle jag hantera ett mer universellt tema. Följande produkter är objekt som ALLA praktikanter, fashionabla eller inte, måste ha.

Se hur du klarar dig av Internship Readiness Scale genom att kontrollera de praktikuppgifter du har och inte har än!

1. En super snygg sladd

Internship Essentials: Elegant Vera Bradley Lanyard i rosa för ditt ID-kort

Först och främst finns det ett objekt på listan som du kanske inte inser är väldigt viktigt förrän du praktiserar i en stor byggnad som kräver att du bär ditt ID var tionde minut. (Ok, inte riktigt, men det känns så ibland!).

För att få ett rykte på kontoret som praktikanten som kommer förberedd, använd en praktisk snodd den första dagen. Min favorit är Vera Bradley “Snodd” på Ditsy Dot ($ 14).

2. Ett par snygga sneakers

Internship Essentials - Föremål som varje praktikant ska ha.  Om du ska springa mycket är ett par snygga casual sneakers ett måste.  Dessa burgundy-sneakers från Superga är perfekta.

Som jag nämnde i ett tidigare CF-inlägg bör du förbjuda alla nya klackar och skor från din praktikplats (såvida det inte krävs enligt klädkoden på kontoret) om du har något hopp om att få igenom den första veckan utan blåsor eller sår. .

Naturligtvis är löparskor ett snyggt alternativ. Eftersom Superga är helt ilsket nyligen, föreslår jag ett par Superga “2750 Korelaw” sneakers i Bordeaux ($ 99). De kan vara dyra, men du har råd att sprida på en så viktig del av din praktikgarderob!

3. En penna att vara stolt över

Internship Essentials - Föremål som varje praktikant ska ha.  Vacker kulspetspenna med ros och prickigt tryck

“Var ÄR Min penna? ” kan vara frågan som alla praktikanter möter dagligen.

För att vara bättre förberedd för uppgifter som förlitar sig på gammaldags penna och papper (som, lita på mig, det kommer att finnas mycket), borde du välja en penna som är tillräckligt bra för att inte förlora den. Mitt val? Denna robusta tätning “Mycket smakfull blommig penna” ($ 24,95).

4. En djärv och vacker vattenflaska

Principer för praktik: objekt som varje praktikant måste ha.  Snygg vattenflaska

Så hektisk som din praktik kan vara bör du aldrig glömma att hålla dig hydratiserad!

För att påminna dig om ditt dagliga vattenintag (den föreslagna mängden för en genomsnittlig vuxen kvinna är 11 koppar om dagen, FYI), investera i en vattenflaska av rostfritt stål som du kommer att behålla länge efter att din praktik är över. Jag rekommenderar ideologin “12NYC vattenflaska” i Floral at Macy’s ($ 14,50).

5. En attraktiv kofta

Praktik för praktik: mysig kofta för att hålla dig varm i luftkonditioneringen - grå kofta med vit rosettdetalj

När det är kallt på kontoret tar praktikanten på sig sina varma kläder.

För en kofta som markerar lådor när det gäller praktik och modernitet är din bästa insats gångjärnet. “Kofta med rosett på baksidan” i Grey Ash Combo på Nordstrom (69,00 $). Inte bara kommer den enfärgade färgen att matcha alla kläder du bär för din praktikplats, men den vita bågdetaljen på baksidan gör att den verkligen kan dyka upp.

Extra: en rymlig väska

Internship Essentials: Den perfekta tygväskan för en praktikplats

Om du tror att en mini-ryggsäck eller axelväska räcker för din praktikinformation, tänk om igen.

Vad du behöver är en väska som är lika rymlig och flexibel som den är elegant. Jag föreslår något liknande asos “Glamorös grå orm imitation tote bag” ($ 45,00), som kan innehålla alla artiklar på den här listan och något annat, kanske ditt MetroCard?

Vilka är de element som varje praktikant måste ha?

Har du en åsikt om praktikens grunder? Har du tränat tidigare? Vilka element ansåg du vara ovärderliga för din arbetserfarenhet? Vad skulle du ha velat tänka innan praktiken?

Kommentera nedan!