elenco de chica chismosa

Gossip Girl Beauty: Hur man får Serena & Blairs hår och smink

College mode

skvaller flicka gjutna

Alla foton med tillstånd av The CW

Alla ögon är riktade mot det vackra Serena van der woodsen Y Blair Waldorf, som vår favorit Upper East Siders tillbaka för den sjätte och sista säsongen av Skvallertjej.

Det är så tråkigt att den här älskade showen snart slutar, särskilt eftersom vi alltid har varit stora fans av Gossip Girl här på CF. I själva verket älskar vi damerna och herrarna i Gossip Girl så mycket att vi har täckt alla aspekter av Gossip Girl-stil genom åren.

Men även om Gossip Girl är en av de största trendsättarna inom mode, har de också inspirerat många skönhetsutseende (som vi täckte i samband med Halloween-kostymer för några år sedan). Därefter kommer vi att detaljera sex steg mot hår och smink för Gossip Girl: s två huvudpersoner och bästa vänner, Serena och Blair.

Serena van der woodsen

Serena-klänning-svart

Det kan inte förnekas att Serena strålar absolut. Oavsett vad hon gör, lyckas Serena alltid att se underbart ut. Hennes utseende är väldigt varmt och soligt, men aldrig överst. Det här är de tre nyckelelementen i Serenas utseende:

1. Strålande hud

serena-vanderwoodsen-guld-klänning

En av Serenas bästa funktioner är henne felfri och glödande hud.

För att uppnå detta utseende på dig själv, börja med att förena din hudfärg med en tonad fuktighetskräm eller lätt foundation. Eftersom Serenas foundation ser väldigt naturlig ut och nästan obefintlig, använd endast en tjockare hel täckningsgrund om det är absolut nödvändigt.

Applicera sedan lätt på en skimrande bronzer till dina kinders äpplen och smälta in mot dina tempel. Överdriv inte det; börja med mycket lite produkt och lägg till mer om det behövs. Slutligen, sätt din smink med ett rent pulver eller en smula sminkinställningsspray.

Produktrekommendationer:

2. Ljusa ögon

Flyktingarna

Under dagen håller Serena fast vid skimrande neutrala ögonskuggor för att framhäva dina ögon.

För att få Serena-utseendet, använd en Skimrande mjuk brun skugga över locken och smälter in i vecket. För att definiera, skissera de övre och nedre franslinjerna med en mörkbrun skugga eller eyeliner. För att öppna sina knepiga ögon bär Serena vanligtvis en naken eller vit eyeliner på sin nedre vattenlinje, men du kan hoppa över det här steget om du inte har mindre ögon.

För att förvandla detta till ett nattligt utseende, smutsa in en medelbrun ögonskugga i vecket och lägg till en gnistrande elfenben eller champagneögonskugga i pannbenet för höjdpunkter.

Produktrekommendationer:

3. Bekymmerslösa vågor

serena-vanderwoodsen-vågigt hår

Perfekt ofullkomliga vågor De är Serenas signatur frisyr.

Om du redan har vågigt hår, håll krusningen i schack genom att gnugga lite mousse genom fuktigt hår och föna med en diffusor.

För rakhåriga tjejer, ta delar av ditt hår, börja med bottenlagren och krulla det med en stort lockjärn. När du har bearbetat dina bottenlager till toppen, låt dina lockar stå i några minuter. Dra sedan fingrarna genom dina lockar och rör om dem. Avsluta utseendet med en lätt hårspray.

Produktrekommendationer:

Blair Waldorf

blair-waldorf kappa

Blair är en klassisk skönhet och jämfört med Serena är hennes smink och hår mycket mer polerade. Blair ser alltid elegant och feminin ut och hennes skönhetsrutin är ett utmärkt exempel. Det här är de tre huvudelementen i Blairs utseende:

1. Rosiga läppar och kinder

Blair Waldorf från Gossip Girl

Till skillnad från Serenas garvade hud, har Blair ett mer klassiskt utseende med en antydan till rosa rodnad och läppfärg.

För att uppnå detta, blanda a rosa rodnad med minimal eller ingen glans På dina kinders äpplen För vinter och höst håller Blair fast med rosbaserade rodningar, men växlar till persikabaserade färger på våren och sommaren. Använd en på exfolierade och hydratiserade läppar tråkig rosa eller bär läppstift eller lysa.

Produktrekommendationer:

2. Definierad ögonskugga

definierade-ögon-blair-waldorf

Istället för ett enkelt färglager över hela ögonlocket är Blairs ögonmakeup lite mer omfattande, med fokus på definiera dina ögon och lägga till djup.

Börja med att använda en matt ögonskugga det är nära din hudton på hela ögonlocket. Så, ta en matt chokladbrun Skugga och smälta in i vecket och mot pannbenet. Markera pannbenet med en ljusbeige eller vaniljögonskugga. Konturera övre och nedre franslinjerna med en mörkbrun nyans. Avsluta utseendet med en mascara.

Produktrekommendationer:

3. Polerade lockar

Med arving

Blairs hår är nästan alltid lockigt och hon ses sällan med en felaktig krullning.

För att få dina perfekta lockar, börja med lufttorkning håret så att det blir så smidigt som möjligt. Krulla sedan håret i sektioner med en medium fat locktång, sprayar varje lock med ett medelstarkt hårspray när du släpper det från strykjärnet. Avsluta med en bit sprayglitter.

Produktrekommendationer:

Vad tycker du?

Älskar du Serena och Blairs skönhetsutseende? Är din skönhetsrutin mer som Serena eller Blairs? Är du upphetsad för säsong 6? Låt oss veta i kommentarerna nedan!