Gör detta: DIY Mylar Heart Presentkassar

Valentine DIY // mylar goody bags

Jag kanske har en affinitet för blommor och det är sant att jag i går hade en kjol, men sanningen är att jag inte är en tjej. Jag gillar inte krusiduller. Jag gillar inte tiaror så mycket. Och jag är inte ett stort fan av rosa. Men hot pink / magenta mylar? Åh ja! Jag kan lägga till det.

Så jag gjorde dessa lilla festfavörer och presentpåsar för att fira den kommande semestern.

Som med de flesta av mina DIY-saker är de väldigt enkla att göra. Och det tar inte lång tid att slå ut heller. Vill du göra din?

presentpåsar för alla hjärtans dag

Material:

  • magenta mylarark (eller metallpapper)
  • godispåse av glas
  • sax
  • Lim stift
  • penna eller mater (valfritt)

På vilket sätt:

1. Ta din sax och klipp hjärtor av olika storlekar frihand. Jag föredrar att hjärtan är lite ofullkomliga och till och med lite ömtåliga. Jag tror att de har mer karaktär. Men om du känner dig inte bekväm att gå direkt till saxen, dråa hjärtan med en penna eller markör först på motsatt sida av mylar-arket.

2. När hjärtorna är klipta, vänd dem och täck dem med ett tunt lager lim.

3. Fäst på glaspåsar och låt torka. Lägg till din favoritgodis (munkar, popcorn, godis etc.) och njut.

Blir det lättare? Jag älskar projektets enkelhet eftersom du kan göra det i sista minuten. Om du har barn är det perfekta presentpåsar att ta med som en valentin för ditt barns klassrum. Och om du är ett barn i hjärtat, som jag, är de bra för V-Day-fester eller som en liten present till vänner.

IMG_0406

DIY mylar och glassine hjärtväskor för V-Day

Valentine DIY // mylar + glassine munk presentpåsar

Fotografi, koncept och stil av Brittni Mehlhoff

Förresten, de ströda munkarna var vansinnigt läckra. Så om du letar efter något att fylla dina godsaker, gå till mataffären och köp Entenmanns festkakamunkar. De är inte eleganta. Eller för dig. Men de kommer att få jobbet gjort.