Gör detta: DIY moss ringkudde

moss-ring-kudde-bröllop-diy

Lycklig måndag! Vad sägs om en DIY för att börja veckan?

Du kanske inte har ett kommande bröllop, i själva verket har du förmodligen inte, men jag ville dela min DIY Ringkudde för projektbröllop här ändå för jag kunde verkligen göra vad jag ville med huvudmaterialet, blommigt. skum och lite mossa – mossbokstäver eller siffror, en intressant fras (eller namn), en cool facetterad form att sitta på ditt skrivbord etc.

Blommaskum är ett av de enklaste materialen att arbeta med (och det roligaste, om du frågar mig). Skär den i vilken form du vill, täck den med mossa, så är du klar. Det finns lite mer, men det är kärnan. Fullständig handledning här.

steg-ring-kudde-DIY

Koncept, stil och fotografi av Brittni Mehlhoff för Project Wedding

Vill du ha mer DIY-inspiration? Klicka här.