Gör detta: DIY färsk blomma inramad spegel

DIY // ny blomma ram spegel

Kommer du ihåg den nya blommaserien som jag antydde de senaste veckorna?

Nåväl, det är äntligen här! Och jag kunde inte vara mer upphetsad att dela det med dig. Jag har samarbetat med folket i Blommamus för att ge dig något riktigt speciellt: en serie med tre ”färdiga” DIY-idéer som använder färska blommor på unika sätt för ditt hem. För dem som ännu inte känner till Flower Muse är de ett litet företag (baserat i Los Angeles) som säljer jordbruksblommor direkt till konsumenter online. Ja, blommorna du älskar – som smörblommor, pioner, trädgårdsrosor, georginer och mer – kommer fram till din tröskel med ett musklick.

Som du förmodligen kan föreställa dig är detta särskilt användbart för någon som jag, för nu när jag bor i Jacksonville är det svårt att hitta vackra blommor och svårare att hitta. När jag bodde i Seattle kunde jag gå på gatan och plocka upp nästan vilken typ av blomma jag ville ha, beroende på säsong. Men inte så mycket nu.

blomma uppsättning

Så jag är glad att jobba med hinkar OCH hinkar med vackra blommor (allvarligt, dessa blommor är fantastiska) från Flower Muse under nästa månad för att ge dig tre anmärkningsvärda projekt. Jag har visat dig hur du gör enkla buketter och mittstycken, och jag slår vad om att du förmodligen kan göra dem med slutna ögon vid denna tidpunkt, så denna serie kommer att gå utöver den traditionella användningen av blommor och täcka några … ja … traditionella användningar. mindre. . Dessa projekt är verkligen ett kärleksarbete och jag hoppas att du gillar dem lika mycket som jag.

Så låt oss komma igång med denna DIY Fresh Flower Framed Mirror. Och se till att fånga de återstående två på onsdagen den 21 augusti och onsdagen den 4 september.

blomning uppdelning

Blomma uppdelning:

Ytterligare material:

  • 14 tum rund spegel
  • blommig tråd
  • blommigt band
  • sax
  • 2-tums bindemedelsklämmor (ej på bilden)
  • 5-kvarts hinkar eller liknande (visas inte)

På vilket sätt:

Innan du startar: Var noga med att skära 1/2 “till 1” från botten av varje stam, diagonalt för att maximera vattenintaget. Ta bort löv / lövverk innan du placerar dem i hinkar fyllda med 3 ″ – 4 ″ rumstemperaturvatten. Förvara om möjligt blommorna på ett svalt område från direkt solljus tills du är redo att använda dem. Mer skötsel- och hanteringsinstruktioner för blommor här.

Och var inte rädd för att få hjälp av en vän för den här. Ju fler händer på däck för den här, desto bättre!

DIY // hur man gör en ny blommespegel

1. Börja med att skapa en stor cirkel med stark blomtråd och vrid sedan ändarna ihop tätt för att se till att den sitter fast. För att bestämma cirkelns rätta storlek lade jag vajern över spegeln och bildade sedan en cirkel som hade samma form, men något mindre än min spegel (med alla blommor som används kommer den att fyllas snyggt och jag vill inte göra den för stor eller det kommer att hänga konstigt när det sätts ihop).

2. Med det grundläggande ramverket skapat är det dags att börja arbeta med blommorna. Det är bäst att arbeta i små grupper och sedan lägga till dem i blommig trådram när du vill ha ett mer detaljerat utseende. Välj en eller två större blommor och en fyllnadsblomma. Gruppera dem tillsammans, skär stammen till 3-4 tum och tejpa dem säkert med blommigt tejp.

3. Fäst sedan bunten på blommigt trådram med mer blommigt tejp och dra hårt när du går för att se till att den är säker.

4. Upprepa steg 2 och 3 tills hela ramen är täckt med blommor som har säkrats med blommatape. FYI, om du har slut på blommigt tejp, eller om du av misstag köper den typen av blommatape som inte är så klibbig, kommer washi-tejp också att fungera.

5. Nu är det dags att fästa den cirkulära ramen på spegeln, vilket kan göras på olika sätt. Blommaramen slutade bli lite tyngre än förväntat, så det var lite försök och fel i början, men det mest effektiva sättet att fästa ramen blev slutligen bindemedelsklämmor. Fäst blomramen, under blommorna, till spegeln och skjut in den så mycket som möjligt. Var 4-6 tum, fäst ett annat bindemedelsklämma tills hela ramen är ordentligt fastsatt i spegeln. Om du har några problem med att fästa ramen i spegeln, ta bort några blommor så att du kan komma lite bättre till ramen, fäst bindemedelsklämmorna och byt ut blommorna som togs bort.

6. När du väl har säkrat ramen är du redo att hänga upp spegeln och njuta!

blommespegel

blommespegel

Mer om Flower Muse:

1) Din kundtjänst är förstklassig! Alla frågor jag hade besvarades snabbt och jag kunde arbeta med dem för att få några blommor som inte var med på webbplatsen också (de kommer att arbeta med dig för att försöka hitta exakt vad du letar efter, så var inte rädd att fråga).

2) Eftersom de arbetar direkt på gårdar runt om i världen kan du verkligen inte bli mycket fräschare än dessa blommor om du inte plockar dem själv. Och gårdarna de arbetar med följer strikta sociala och miljömässiga standarder för att säkerställa att varje blomma som Flower Muse bär odlas och skördas på ett ansvarsfullt sätt. Älskar du inte det?

unik-färsk-blomma-diy

blomma-spegel01

gör detta // diy färsk blommespegel

DIY blomma spegel

Jag älskar tanken på att denna pjäs ska användas på en byrå, som heminredning, men när vi tog de slutliga bilderna kunde jag bara tänka på hur perfekt den här vackra fotografipropen skulle vara för en brud medan hon gör sig redo. för den stora dagen.

Och för att skapa ett liknande utseende i mindre skala, hoppa över spegeln och använd en liknande process för att skapa blommor för foton och konstverk – perfekt för fester och gåvor.

Jag hoppas att du kommer tillbaka nästa onsdag för den andra delen av denna blommaserie. Och under tiden skulle jag gärna höra dina tankar om detta DIY i kommentarerna nedan. Ser du en blommespegel i din framtid?

Fotografi av Jeanne Ciasullo för Paper & Stitch // Amanda Toman modellerar // Brittni Mehlhoffs koncept och stil

FlowermuseDet här inlägget kommer till dig av Flower Muse, ett företag som är dedikerat till att ta med de bästa blommorna direkt till din dörr, direkt från blomstergården runt om i världen. Du kan följa Flower Muse på Facebook // Twitter // Pinterest // och Instagram. Alla åsikter och idéer är mina egna. Tack för att du stöder varumärkena som gör den här bloggen möjlig.