Glossier Rarely Goes on Sale But You Can Thank Cyber Monday for This One

Glossier säljs sällan, men du kan tacka Cyber ​​Monday för den här.

Glossier säljs sällan men du kan tacka Cyber ​​Monday för den här

Det finns några skönhetsmärken som alltid säljs och andra som inte ofta rabatteras. Det betyder inte att en är bättre än en annan, bara att företagets strategi är annorlunda. Det är därför du vill markera Glossiers Black Friday-försäljning för 2019, som går till Cyber ​​Monday. Kultens favoritvarumärke säljer sällan, så dess evenemang efter Thanksgiving får inte missa. Allt ingår: 20 procent rabatt på hudvård, dofter, smink och mer.

Vill du spara ännu mer med Glossier? Varumärket har precis släppt 15 (!!!) limited edition-spel som låter dig få 35 procent rabatt än om du köpte varje artikel separat. Ja, det är 20 procent av allt i butik och online, plus nya kit som ger dig de produkter du behöver för ett djärvt utseende (med den nya flytande eyeliner), tydligt ansikte och hud. mjuk.

Varje kit är tillgängligt nu, men du måste markera din iCal för Black Friday och Cyber ​​Monday försäljning. Det pågår från fredag ​​29 november till 2 december. Handla några av våra favoriter från Glossier nedan.

ljusare smink

Bild: Glossier.

Detta perfekta startpaket gör dig till ett fan av Glossier.

ljusare lösning

Bild: Glossier.

Få jämn, glödande hud med detta tredelade system.

ljusare läppglans

Bild: Glossier.

Nu är det dags att prova allas icke-klibbiga favoritglitter i tre olika nyanser.

ljusare mjölkaktig gelatin

Bild: Glossier.

Detta bästsäljande rengöringsmedel tar bort smuts, fett och all smink.

ljusare ljusare dig

Bild: Glossier.

Fans älskar denna varma, musky doft och hur den reagerar underbart på huden.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen.