College Fashion

Glitterkläder 101: Hur man bär gnistrar året runt

College mode

Ljusa kläder: hur man bär ljusa kläder året runtPaljettopp – Lulu’s

Decemberhelgen och nyårsafton är kända för att ge glitter och glamour till din garderob i slutet av året. Det är därför det är min favoritbutikstid på året!

Som någon som älskar glitter letar jag alltid efter införliva ljusa kläder i mina kläder under hela året, istället för att vara begränsad till en del av året av alla mina pråliga kläder.

Gnistrar kan vara supertrevliga och befälhavande i alla kläder, så nyckeln är Använd dem med måtta och bär dem bra. Genom att koncentrera dig på ett gnistrande element i en outfit kan du göra ditt utseende pop och ändå kunna handla efter de gnistrande bitarna utan att se ut som nyårsdansen 2021.

Här är tre exempel på gnistrande föremål och hur man stylar dessa gnistrande bitar så att de passar dina vardagliga kläder.

Allt i tillbehör

Hur man bär glänsande kläder: med glänsande fotkängor och en halsduk i metall

Produkter: Skjorta – Nordstrom, Jeans – Old Navy, Jacka – ASOS, Ankelstövlar – Lulus, Bandana – Romwe

För vår första uppsättning ljusa kläder, några gnistrande tossor är en subtil mittpunkt. (Se vårt inlägg om prisvärda glitterstövlar för mer om det här utseendet!) Om du vill hålla glittret avslappnat i ditt vardagliga utseende, Klä upp kläderna och lek med tillbehören. är vägen att gå!

För att samla silver från bytet, matcha a metallisk halsduk Bärs i håret eller binds som en halsduk runt halsen för att ge färg till ditt utseende!

Rippade svarta jeans och a bleka konsertskjorta Ge din outfit ett monokromatiskt, sofistikerat utseende så att du inte försämrar silvertillbehör. Slutligen, a rosa hjälmjacka lägger till en färgstycke som kompletterar den grafiska utslaget och gnistrar.

Klä efter vädret

Outfit med en glittrig klänning

Produkter: Skjorta – Shein, klänning – Urban Outfitters, strumpbyxor – Target, skor – Nordstrom Rack, huvudband – ASOS

Vi har alla den super söta klänningen från en dans eller fest som vi gärna skulle ha på oss igen, men Jag har inte alltid en plats att använda den.

Är blank svart klänning är ett perfekt exempel på hur våra sötaste bitar kan klädas bekvämt och värmas upp för en datakväll eller middag med familj och vänner.

Under klänning, cape en collegetröja i en mörk juveltonad färg (JAG ÄLSKAR en bra mörkgrön) så att du inte dominerar klänningen med ljusa färger. Håll resten av klädseln enkel – lägg till genomskinliga svarta strumpor för lite vindskydd på benen och en snygg svart pump för en elegant och preppy touch.

Slutligen, a silver pannband lägger till lite mer gnistrande, men framför allt får det dig att se ut som en gudinna när den åtföljs av en underbar klänning som den här.

Ta det från ovan

Outfit set med en blank skjorta

Produkter: Skjorta – Macy’s, Jeans – Nordstrom, Rock – Missguided, Sneakers – DSW, Örhängen – Macy’s

När det gäller glittrande kläder kommer troligen paljettbitar att tänka först. A flerfärgad paljettopp som detta kan vara mycket roligt att handla på vid försäljning efter semestern, och en sådan outfit är en perfekt kombination av skimrande stil och avslappnad svalhet som du kan använda nästan var som helst.

Mörkblå jeans håll fokus på skjortan när du plockar upp några av de blå nyanserna från gnistrena. Dessa kungsblå droppörhängen De är en annan bra återspegling av färg och ett lågmäldt sätt att bibehålla färg och glans i din outfit.

För att få denna blick ner på jorden, a svart dubbelknäppt trenchcoat Det är ett bra stycke att kasta över denna outfit så att du kan se professionell ut och sätta ihop samtidigt som den glittrande kulen lever. Vita tennisskor De gör detsamma och är bekväma och informella nog för att tillbringa en dag med att gå.

Vad tycker du?

Vad tycker du om dessa kläder? Hur kan du sätta tillbaka gamla julbitar? Vad är ett lysande föremål som du inte kan vänta med att ha i din garderob?

Låt mig veta i kommentarerna!