Uñas moradas con puntas de brillo lila claro

Ganska manikyr som visar din kärlek till lila

Lila naglar med lila lila glittertips

Har du någonsin hört låten om “enögd, enhornad, flygande lila folkätare”? Det är föremålet för vår senaste manikyrbesatthet. Om det är lila är det troligt att vi vill sätta det på våra naglar. Lila Det är en mångsidig färg som kan se glad, kunglig eller gotisk ut, beroende på nyanser, former och kombinationer du väljer.

Ta en titt på dessa 15 roliga idéer för lila manikyr av alla slag!

1. Lila glitter fransk manikyr

Lila glitter fransk manikyr

Buzznet föreslår att du ersätter de vanliga vita spetsarna som du normalt skulle måla i en manikyr med en lila glitterpolish. Din manikyr ser ljus ut på sommaren eller djup på vintern, beroende på vilken typ av lila du väljer.

2. Lila naglar med lila lila glitterspetsar

Lila naglar med lila lila glittertips

Att välja två olika purpur skapar en fantastisk kontrast. Prova att måla en mörkare lila basfärg och en ljusare lila spets, som dessa Evelyn D’Grese naglar.

3. Lila och grå “omvänd” fransk manikyr

Lila och grå fransk manikyr

Ljusgrå parar mycket bra med mörkare purpur eftersom dess lite lila nyanser märks när de ses sida vid sida. Försök använda båda för att skapa denna “omvända” manikyreffekt på vissa naglar, som den här stilen på Pinterest.

4. Franska tips med lila glitter accenter

Franska tips med lila glitter accenter

Polyvore föreslår att du använder ljuslila för att skapa små accentstrimmor längs kanten av din rena vita franska manikyr. Om det inte räcker för dig, välj och accentera dina naglar och måla några ljuslila sicksackränder.

5. Lila naglar med svarta spetsar

Lila naglar med svarta spetsar.

Chloes naglar visar hur du skapar en mycket mörkare nageleffekt med djuplila och svarta. Denna manikyr påminner oss omedelbart om Hallowe’en, så det är perfekt om du älskar semestern, men inte färgen orange!

6. Matt djuplila med gyllene nagelsängar

Vacker matt djuplila färg med guldspikbäddar

En djup silkeslen mattlila ser elegant och snygg ut på egen hand, men att para ihop den med en skimrande guldrand på nagelsängen gör att dina fingertoppar ser ännu mer elegant ut. Ta en titt på dessa Nasty Dress-stilar för att se vad vi menar.

7. Lila med mörkare lila vinklade spetsar

Lila med mörkare lila vinklade spetsar

Pshittt

Vem säger att en fransk manikyr ska skära igenom spetsen? Om du redan blir kreativ med färger kan du också bli kreativ med vinklar! Försök måla en ljuslila bas med en mörkare lila diagonal spets.

8. Pastellfiolett fransk manikyr

Underbar pastellila fransk manikyr

Eftersom det är vår känns det bra i pastellfärger! Följ med oss ​​genom att måla din klassiska franska manikyrform i en söt ljuslila färg istället för vit, som den här stilen på Pinterest.

9. Lila med vit konfetti

Lila med vit konfetti

Chunky white confetti polish gör i princip vilken stil som helst så roligare! Blog Things föreslår att du bär den över en djup metalllila som kommer att glittra mellan bitarna.

10. Lila med svarta löv

Lila med svarta löv

Om du är väldigt tålmodig som Olga Levchuk, försök måla små detaljerade svarta lakan på en lila bas. En eller två fingrar kommer att påverka, så försök att inrama resten av kanterna med glitter för att balansera ut stansade naglar med ett enklare utseende.

11. Lila lutningsspik med glitter

Lila Gradient Nail med Glitter

Laura Merino visar hur du skapar en vacker ombre-toning med en svamp och tre olika nyanser av lila. Om du känner dig elegant, komplettera utseendet med ett lager av glitter!

12. Lila kaviarnaglar

Lila kaviarnaglar

Chic profil älskar fortfarande det strukturerade kaviarutseendet, och vi kan inte hålla med! Vi är särskilt stora fans om du bär små metalliska lila fröpärlor ovanpå en matchande lila bas.

13. Lila zebramanikyr

Lila zebramanikyr

MaBrownKCK föreslår att vita och silverband passeras i olika vinklar på en violett bas. Effekten är en zebra i fantastiska färger!

14. Lila ombre set

Lila ombre set

Istället för att skapa en lila ombre på varje spik, varför inte skapa en mer gradvis lutning genom hela handen? Nail Luxxe visar hur de valde olika lila nyanser för varje finger, allt från mörkt till ljus.

15. Matt djuplila med glänsande lila spetsar

Matt mörklila med glänsande lila spetsar

SloDive påminner dig om hur underbart det kan se ut när du blandar finish, även om du väljer två färger eller nyanser som är desamma! Prova att lägga en mörk matt lila under en ljuslila för en uppmärksamhetskontrast när du vinkar med händerna.