Colores de la escuela de moda del día del juego

Game Day Fashion: 3 sätt att bära dina skolfärger

College mode

Game Day Fashion School Färger

En gång gick jag till en fotbollsmatch. Jag antog att ett spel som involverade tacklingar och grisskinn på gräsmattan skulle innebära att mode inte var viktigt.

Åh hur fel jag hade.

Jag flyttade från ett litet högskolor för liberal arts till ett enormt statligt college där fotboll är vördad. Jag undrade mig själv vad man ska ha på sig för ett fotbollsmatch, även känd som hur man ser tillsammans och full av skolanda när man står i solen länge.

Om du är i samma båt som jag Snälla bläddra med mig genom några OOTGs (Outfit of the Game) baserat på några av de mest använda färgscheman på SouthEastern Conference:

1. Rött och svart

Svart och röd skolfärgdräkt

Rött och svart är en klassisk och kraftfull färgkombination. Jag har i en svart kjol med en peplumövre del. Jag kan inte få nog av peplum eftersom det ger en illusion av otroliga kurvor; men den här toppen var lite stor runt mitt mellansnitt så jag lade bara till en tjockt rött band (ett bälte skulle ha fungerat också). Den här skjortan håller mig sval för att baksidan faktiskt är spets med knappar springer bakåt, som visas ovan.

Även om jag inte har så mycket röda kläder, Jag lade till min skolfärg med tillbehör..

2. Blå och vit

Blå och vit skolfärgdräkt

Denna outfit är den mest bohemiska av de tre. Om din skolfärg är en unik och sällsynt nyans föreslår jag att du letar efter en mönstrad bit, eftersom du är mer benägna att hitta det på det sättet. Mina fötter är utsmyckade med kamel gladiator sandaler, bara för att jag gillar att föreställa mig att Daenerys Targeryn från Game of Thrones Jag skulle använda dem.

För att detta ska verka lite mer intressant än bara en Blommaklänning, Jag lade till en vit väst med intressant ryggskärningar och jag fäst den i midjan med ett bälte som liknar mina sandaler.

3. Svart och guld

Skolafärg för gul och guld

Är absolut acceptabelt att ersätta guld med en gul mössa Om du inte vill lysa i solen Längst ner bär jag samma kjol från min första anblick, liksom några svarta kilar. Ovanpå gissade du det: en annan skjorta med en våga tillbaka!

Eftersom denna outfit ensam är ganska minimalistisk, guldväska, pannband och armband lägger till extra stilpoäng. Denna outfit kommer att se ut och känna dig frisk fram till fjärde kvartalet.

Vad tycker du?

Vad bär du på ett fotbollsmatch? Vilka färger har din skola? Vilket av dessa utseende är din favorit? Ska du återskapa någon av dem? Låt mig veta nedan om du har varit på ett college fotbollsmatch och hur du klädde dig!