College Fashion

Frågesport: Vilket skönhetsmärke är du?

College mode

Makeuptest: vilket sminkmärke är du?  Foto av makeupborstar och ögonfransrullning som ordnas på en tabellPexels

Det kan inte förnekas att rätt smink kan matcha en outfit eller till och med få en vardaglig outfit att se fantastisk ut av denna värld!

Men har du någonsin undrat om det finns en specifikt skönhetsmärke som bäst passar din stil, personlighet och preferenser i allmänhet?

Tja, idag är din lyckodag, eftersom jag har förberett ett roligt personlighetsquiz det kommer att berätta för dig vilket skönhetsmärke är du baserat på de slumpmässiga saker du väljer!

Efter att ha kört testet, rulla ner för att se vad ditt resultat betyder när det gäller din stil och personlighet. Ta också en titt på produktrekommendationer för varje märke för att hjälpa dig att bli inspirerad!

(Obs! Om du använder program för annonsblockering kan du behöva stänga av den för att se frågesporten.)

Testresultat

Här är resultaten av testet; kom ihåg, utan att spionera tills du är klar med frågeformuläret.

Anastasia Beverly Hills

Din känsla för stil och personlighet kan beskrivas som glamour, vågad och trendig! Oavsett tillfälle du tycker alltid att det är bättre att vara överklädd än underklädd. Du är inte heller rädd för att göra mer än vad som förväntas för att se till att allt från ditt utseende till ditt arbete görs på rätt sätt.

Även om definitivt njut av att följa trender, du har också varit känd för ställa in några själv, Mycket inspirerande de omkring dig i processen!

Anastasia Beverly Hills produktrekommendationer:

Norvina Eyeshadow Palette, Loose Highlighter (visas här i skugga

Produkter: Norvina Eyeshadow Palette, Loose Highlighter (visas här i “Snowflake” -skugga), Brow Wiz (visas här i “Soft Brown” -skugga)

ColourPop

Har du en roligt, livligt och äventyrligt personlighet och är inte rädd för Prova nya saker. Dessa egenskaper återspeglas i ditt utseende, som du är känd för ändras ofta. din positiv natur gör dig till en bra vänsom du alltid försöker se den ljusa sidan.

Medan dina handlingar kan verka spontant, du tänker ofta mycket på vad du göroch vi letar alltid efter sätt att att bli bättre både dig själv och världen omkring dig!

ColourPop-produktrekommendationer:

Ultra Matte Lip Liquid Lipstick (visas här i skugga

Produkter: Ultra Matte Lip Liquid Lipstick (visas här i “Bumble” -skugga), Super Shock Shadow Eyeshadow (visas här i “Vela” -skugga), Super Shock Highlighter (visas här i “Monster” -skugga)

Rihannas Fenty Beauty

Du är hård, vågad och verkligt original–Som skaparen av Fenty Beauty, Rihanna!

Precis som Rihanna har du en edgy känsla för stil som håller människor på tårna. Din aldrig tillbaka av en utmaning, och jag gillar stör status quo.

Medan du gör allt detta verkar super lätt och enkelt, du arbetar verkligen mycket hårt för din framgång. Och du är definitivt inte rädd för unna dig själv då och då för att fira dina prestationer.

Rihannas Fenty skönhetsproduktrekommendationer:

Långvarig Pro Filt'r Soft Matte Foundation (visas här i skugga 498), Gloss Bomb Universal Lip Highlighter (visas här i skugga

Produkter: Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation (visas här i skugga 498), Gloss Bomb Universal Lip Highlighter (visas här i “Diamond Milk” -skugga), Killawatt Freestyle Highlighter (visas här i “Girl Next Door” -skugga / Chic Phreak ”)

Ljusare

Som en sann Glossier-älskare är du det elegant, feminint och fräscht. När det gäller ditt utseende gillar du det Håll saker enkelt. Men det hindrar dig inte från att döda honom på både mode- och skönhetsområdet. Ingenting kan hindra dig från att uppnå de stora drömmar du har för din framtid.och du är inte rädd för Fel test alla som säger att de inte kan göra något, i de flesta fall graciös möjligt sätt, naturligtvis!

Även om du har en lugnt sätt om dig, det betyder definitivt inte att du inte kan Skaka upp saker. Vilket, förresten, gör du hela tiden, men ofta på ett oväntat sätt!

Ljusare produktrekommendationer:

Colorslide Eyeliner (visas här i skugga

Produkter: Colorslide Eyeliner (visas här i “Brack” -skugga), Perfecting Skin Tint (visas här i G12-skugga), Cloud Paint Cream Blush (visas här i “Dawn” -skugga)

Vilket resultat fick du?

Var det det förväntade resultatet eller något du inte hade tänkt på tidigare? Har du provat någon av produkterna i den här artikeln? Om så är fallet, vad tycker du om dem? Om inte, planerar du att prova dem?

Låt mig veta i kommentarerna!