College Fashion

Frågesport: Vilken typ av hatt ska vara din sommarklammer?

College mode

Det finns något med att lämna huset med randen på din sommarhatt som faller konstnärligt i ansiktet som transporterar dig till ett likgiltighetstillstånd. Elegant och mystisk en fantastisk hatt kan ta vilken outfit som helst till nästa nivå.

Hattar är det perfekta sättet att ändra ditt utseende för sommaren. Oavsett om du letar efter ett sätt att skydda ditt ansikte från solen, en metod för att täcka över en dålig hårdag eller ett snyggt nytt tillbehör, är en hatt definitivt vägen att gå! Du kan enkelt förvandla en outfit från vanlig Jane till spektakulär på några sekunder.

Från bohem till preppy, det kommer säkert att finnas en stil du kommer att älska som håller dig sval och trendig i sommar. Om du vill prova en hatt, men du är inte säker vilken stil som passar digTa frågesporten nedan för att ta reda på det!

Testresultat

Resultaten av frågeformuläret visas nedan. Om du inte har tagit det ännu, ta en titt! Jag har skapat kläder för att inspirera dig lite hur man utformar varje hatt. Bläddra ner för att ta en titt:

Flexibel solhatt

Diskett solhattdräkt

Produktinformation: Jeans, Cami, Kimono, hatt, sandaler, väska, solglasögon

En flexibel solhatt är det perfekta komplementet för att avsluta ett elegant utseende så här. Det är perfekt för ett lunchdatum med vänner i stan eller promenera genom en kustmarknad under din strandsemester. En kimonojacka är ett utmärkt alternativ för dagar då du vill hålla dig cool utan att känna dig för exponerad.

Basebollkeps / Snapback

Snapback-kostym

Produktinformation: Topp, shorts, hatt, sandaler, ryggsäck, ringar, solglasögon, örhängen, hörlurar, bälte

Om din stil är mer avslappnad är en baseball- eller snapback-keps hatten för dig! Det håller ditt ansikte skuggat från solen utan alla dessa extra krusiduller. Kanalisera sportvibbarna på 90-talet med dessa Yankees snapback-jeans.

Fedora / Panama Hat

Panama hatt kostym

Produktinformation: byxor, blus, hatt, sandaler, väska, solglasögon, halsband

En panamahatt kan vara den perfekta pricken över i en mängd olika stilar, men den kompletterar ett bohemiskt utseende mycket bra. En lång kjol eller ett par palazzobyxor som dessa är ett utmärkt sätt att balansera din outfit när du klär på dig en hatt.

Båthatt

Boater Hat Outfit

Produktinformation: klänning, hatt, väska, sandaler, solglasögon, örhängen, telefonväska

Känner du dig lite flirtig? Kasta på en sjömanhatt för att avsluta din outfit! Hattar som dessa är perfekta för en picknick i parken eller ett roligt datum ute med din partner. Hennes söta och mjuka atmosfär passar perfekt med en lekfull sundress.

Vad tycker du?

Vilken hattstil är din favorit? Skulle du bära något av dessa utseende? Var bär du din hatt i sommar? Låt oss veta i kommentarerna nedan!