College Fashion

Frågesport: Vilken sommarens trend för nagelkonst bör du prova?

College mode

Varje dag verkar det finnas en ny trend inom nagelkonst kommer ut! Och det kan inte vara mer sant den här sommaren, när det verkar som om alla och deras mamma målar små konstverk på fingertopparna.

Från quirky till cool, det finns en sommarspiktrend för 2019 för alla! Men tänk om du inte är säker på var du ska börja leta? # dekorerade naglar?

Ta det här för hand (ha) personlighetsquizSjälvklart!

När testet är över, rulla ner för att se vad ditt resultat säger om din personlighet och stil!

(Obs! Om du använder program för annonsblockering kan du behöva stänga av den för att se frågesporten.)

Testresultat

Här är resultaten av testet; kom ihåg, utan att spionera tills du är klar med frågeformuläret.

Tie-Dye Nails

Du är äventyrlig, spontan och konstnärlig, Vad gör han fläckiga naglar det perfekta komplementet för din personlighet!

Även om du normalt är utåtriktad är du det också värdesätta din tid ensameftersom det här är när du är mest kreativ. När det gäller mode och skönhet, desto mer vågad, desto bättre: du är inte rädd för att prova nya saker, och du är definitivt en trendsättare!

Bortsett från fläckiga naglar, några trender du bör prova Denna säsong inkluderar: panndräkter, neonkläder, små väskor och gnistrande ögonskugga.

Ko-utskriftsspikar

Du är kall, lite egendomlig, och har en fantastisk humor; det är därför du bör prova fräck ko tryck naglar!

Alltid en som uppskattar ett mördare utseende, du har din finger på puls när det gäller mode och skönhetstrender. Du har också ett stort öga för detaljeroch sluta aldrig få uppmärksamhet med sin stilkänsla, som ofta innehåller ett roligt inslag.

Bortsett från naglarna med ko-tryck, några trender du bör prova Denna säsong inkluderar: cykelshorts, pastellkavajer, genomskinliga tillbehör och glänsande kroppsolja.

Butterfly Nails

Du är sofistikerad, söt och älskar att få nya vänner. Detta gör dig till den perfekta matchningen för fjäril naglar!

Även om du gillar att vara Social, du behöver också tid till ladda om ibland. Du ger bra råd och du är den första personen dina vänner vänder sig till när de är i en relation eller stilrutin. Medan du inte följer varje trend är dina kläder alltid upp till uppgiften och har vanligtvis någon form av Kvinnlig touch.

Förutom fjärilsnaglarna, några trender du bör prova Denna säsong inkluderar: puffärmklänningar / blusar, korgväskor, barockpärlsmycken och glittrande läppglans.

Färgade naglar

Du är ta hand om, Utan dom, och har en stark självkänsla, så du bör se till att försöka mångfärgade naglar!

Du är väldigt förståelseoch folk vet att de kan att berätta något för dig, Det spelar ingen roll det! När det gäller din känsla för stil, du är inte super äventyrlig och inte heller där ute. Men definitivt vet vad som ser bra ut och de är fantastiska för att välja snygga och smickrande bitar.

Förutom de flerfärgade naglarna, några trender du bör prova Denna säsong inkluderar: pärlhårspännen, denim bermudashorts, kattögon solglasögon och glänsande, glänsande läppar.

Vilket resultat fick du?

Matchar ditt frågesportresultat din stil / personlighet, eller fick du något lite mer oväntat? Är du inspirerad att prova någon av de nagelkonsttrender som presenteras i frågesporten? Vilka är några andra trender inom nagelkonst som du har uppskattat nyligen?

Låt mig veta i kommentarerna!