College Fashion

Frågesport: Vilken solglasögonstil passar dig?

College mode

Ärligt talat är soliga vårdagar en av de bästa sakerna i världen (förutom mode och mat, naturligtvis). Den ljusblå himlen, de varma strålarna på baksidan och fågelsången bidrar till dess underbara natur i allmänhet. Men det bästa av dessa dagar? Bära solglasögon.

Serverar både eleganta och funktionella ändamål, solglasögon är verkligen det ultimata tillbehöret. Lita på mig, jag har ungefär 15 par.

  • För ljus sol? Solglasögon.
  • Hår samarbetar inte? Solglasögon.
  • Vill du anpassa det? Solglasögon.
  • Hemliga människor tittar på? Solglasögon.
  • Behöver du blockera hatarna? Du gissade det: solglasögon.

I all allvar är solglasögon verkligen viktigt för att skydda dina ögon. Se bara till att de är UVA / UVB-certifierade! Dessutom finns det så många olika stilar att välja mellan – du kan välja ett nytt utseende varje dag.

Om du ännu inte har hittat ett favoritpar solglasögon, leta inte längre! Svara på frågeformuläret nedan att veta vilken stil du ska prova.

Testresultat

Resultaten av frågeformuläret visas nedan. Om du inte har tagit det ännu, ta en titt! jag har skapat en uppsättning som matchar alla solglasögonstilar. Bläddra ner för att ta en titt:

Flygmän

flygare inspirerade outfit

Produkter: Topp, kofta, jeans, keps, solglasögon, klocka, sneakers

Din attityd och stil passar perfekt med ett par klassiska flygare. Med dessa snygga solglasögon kan du inte gå fel! Jag parade ihop dem med “sweetheart” jeans, en randig grimma, en baggy kofta och en marinblå keps för det mest avslappnade utseendet.

Runda

runda solglasögon set

Produkter: kjol, topp, jacka, solglasögon, handväska, sandaler, ring

Ett par runda solglasögon är ett utmärkt sätt att kanalisera en av våra favorittrender våren 2015: 70-talet. Dessa ramar ger varje outfit en distinkt bohemisk touch. Koppla ihop dem med en lång, glad klänning och din pålitliga jeanjacka för den musikfestival du har väntat i flera månader.

Stor storlek

överdimensionerade solglasögon

Produkter: Klänning, jacka, solglasögon, fotkängor, handväska, telefonväska, ringar, halsband

Dina överdimensionerade solglasögon kommer att se perfekt ut när de kombineras med en svart slipklänning och klackar i klackarna. Dessa bitar är enkla och eleganta, precis som din stil. Ta på dig en lätt jacka så är du klar.

Kattöga

kattöga inspirerad outfit

Produkter: blus, shorts, solglasögon, sandaler, klocka, väska

Dess distinkt vintage stil kräver ett par kattögon solglasögon. De kommer att fungera som ett knäppt tillbehör när de kombineras med skräddarsydda svarta shorts och en knäppt klassiker. Dessa roliga och hårda ramar är det perfekta komplementet till din signaturröda läpp.

Vad tycker du?

Varför älskar du dina solglasögon? Vilken stil av solstilar är din favorit? Skulle du bära något av dessa utseende? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan!