College Fashion

Frågesport: Vad är din perfekta ögonfransstil?

College mode

Detta är ett sponsrat inlägg skrivet av mig på uppdrag av KISS Lashes. Alla åsikter är 100% mina egna.

Det finns inget som får mig att känna mig säkrare än ett bra spel lösögonfransar. Jag var inte alltid en ögonfransflicka, men när jag lärde mig att applicera fransar (proffstips: vänta minst 1 minut för att limet ska bli klibbigt och öva, öva, öva) förändrades min värld för alltid. Och när Halloween kommer kommer jag att fylla på lash-alternativ som galen! (Ingen kostym är komplett utan ögonfransar.)

Om du, som jag, förstår fransarnas kraft bör du ta följande frågeformulär med mina favoritfransar för tillfället, KISS Lashes.

Svara bara på frågeformuläret nedan till hitta din perfekta ögonfransstiloch bläddra sedan ner för att se resultatet.

KISS Ser Så Naturligt ut ™

Du är en naturlig skönhet som inte gillar mycket drama med ditt sminkutseende. Du förstår att mindre är mer, det är därför KISS verkar så naturligt det är din perfekta ögonfransstil.

Dessa fransar smälter sömlöst med dina fransar och har Tapered End-teknik för att efterlikna det naturliga mänskliga ögonfranset. De känns som dina egna fransar, bara lite bättre!

KISS True Volume

Du är inte rädd för att vara djärv med dina modeval, och detta sträcker sig också till ditt sminkutseende. Varför smälta in när du kan sticka ut? KISS True Volume fransarna passar perfekt.

True Volume-fransar ser naturliga ut men har lite mer voluminerande kraft än “Ser så naturliga” fransar ut.

KISS Blooming Lash

Du älskar ett flirtigt skönhetsutseende som matchar din roliga personlighet. KISS Blooming Lash Det är ditt perfekta fransval.

Lägg till fullhet och dimension från alla vinklar tack vare dess innovativa flervinkelsteknik. Blooming Lash tillför subtilt djup och volym medan du blandar med dina egna fransar utan att titta över toppen.

KISS Lash Couture Faux Mink Collection

Du är glamorös och sassy, ​​känd för din stil och självsäkra attityd. Så när det är dags att gå ut på natten, varför inte göra ditt bästa med några riktigt glamorösa fransar?

KISS Lash Couture Syntetisk Mink Samlingen är lämplig för en kändis, vilket gör den perfekt för att ge dina egna Instagram-följare. Dessa fransar är vackra, böljande och mjuka. Som en bonus är det ett trevligt alternativ till minkfransar (inga djur skadar!), Så du mår bra också.

Ökar ögonfransarna ditt självförtroende?

För mer information om Kiss, se till att följa dem på Instagram, @KISSProducts. Vilken typ av fransar fick du? Tror du att ögonfransar ökar ditt självförtroende? Låt mig veta genom att lämna en kommentar nedan. Och se till att följa KISS Lashes på Twitter, Instagram och Facebook!

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av KISS Lashes. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår informationssida.

Besök sponsors webbplats.