estadisticas web Skip to content

Frågesport: Hur ska du engagera dig i månaden om medvetenhet om bröstcancer?

College mode

Informationskampanj om bröstcancer

Bildens författare

Som ni vet är oktober Bröstcancermånaden. Färgen förknippad med just den här orsaken är rosa, så om du har undrat varför fotbollsspelare bär rosa och munkar formade som rosa band, det är därför!

Förutom lungcancer är bröstcancer det den mest framträdande cancer som drabbar kvinnor i USA. Faktum är att enligt den ideella Breastcancer.org kommer ungefär 1 av 8 amerikanska kvinnor att utveckla invasiv bröstcancer någon gång i hennes liv.

Det är uppenbart att det är en sak som är värt att prata om! Om du inte redan har gjort det, gå med i rörelsen och lägg till lite rosa i ditt vardagliga utseende. Om du inte är säker på hur du kan engagera dig eller hur du introducerar den här feminina tonen i din stil, ta frågesporten nedan:

Testresultat

Resultaten av frågeformuläret visas nedan. Om du inte har tagit det ännu, ta en titt! Jag har skapat en outfit inspirerad av varje aktivitet. Bläddra ner för att se dem:

Donation

Mode för medvetenhet om bröstcancer

Produktinformation: byxor, topp, halsband, skor, klocka, väska

Denna outfit är perfekt för att gå från möte med professorer till följande yrkesverksamma inom sitt område, plus den kommer att ha en signaturrosa för att sprida medvetenhet. De subtila rosa tonerna i halsbandet kompletterar den slående rosa totepåsen. Håll allt annat enkelt och strömlinjeformat för ett polerat, moget utseende.

Hjälp

Bröstcancermedvetenhetsdräkt

Produktinformation: pojkvänjeans, grafisk t-shirt, pannband, vänskapsarmband, skor

Om du ska smutsa händerna och bli direkt involverad i något slags volontärprojekt behöver du något bekvämt och mångsidigt för att få jobbet gjort. Klassiska pojkvänjeans är helt avslappnade, medan en bröstcancerrelaterad tee är supersöt och funktionell.

Sprid ordet

Idé för team för medvetenhet om bröstcancer

Produktinformation: jeans, linne, kofta, halsband, modeglasögon, skor

Denna outfit är lite bekvämare än de andra eftersom jag är säker på att du behöver lite extra värme när du sitter på kaféer eller i biblioteket för att sprida bröstcancermedvetenheten! Dessa skor ger ensemblen den ultimata färgen, och jeans med hög midja och trendiga glasögon ger ett modernt och modernt utseende.

Slå din sak

Breast Cancer Awareness Look

Produktinformation: klänning, strumpor, skor, halsduk, väska, örhängen

Kanalisera din inre fashionista med denna coola outfit – det är det perfekta sättet att få allas uppmärksamhet och låta dem veta om bröstcancermedvetenhet. Hon bär en avslappnad chambray-klänning med roliga örhängen och rena strumpor. Fokus för detta utseende är naturligtvis den oändliga rosa halsduken. Det är bedårande och håller dig varm i svalare temperaturer.

Vad tycker du?

Hur sprids medvetenheten om bröstcancer? Skulle du ha någon av dessa kläder? Vad är din favorit? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan!