estadisticas web Skip to content

Fråga CF: Vad ska jag ha på mig som en brudtärna med en budget?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

En av mina närmaste vänner förlovade sig nyligen och jag är så upphetsad! Hon bad mig att vara hennes hembiträde, och det har varit underbart att hjälpa henne att planera sitt bröllop eftersom hon är en mycket diskret brud. Låg nyckel till den punkt där du vill att alla dina brudtärnor ska välja sina egna klänningar! Jag tror att det kommer att se bra ut, men det här är mitt första bröllop och jag har ingen aning om var jag ska börja. Jag har en ganska liten budget, helst mindre än $ 100, och jag jobbar mycket, så jag har inte mycket tid att umgås i brudbutiker och kommer troligen att beställa online och få det skräddarsytt. Några råd??

Anna, vanärans jungfru

Vårt svar

Kära Anna, Jungfru,

Att vara brudtärna borde vara väldigt spännande, särskilt när det är tillåtet Vara kreativ med ditt utseende!

Även om det kan verka överväldigande att behöva hitta en brudtärnaklänning på en budget, behöver du inte söka i en brudbutik för att hitta en söt brudtärnaklänning; faktiskt gillar jag personligen tanken på att köpa en brudtärna klänning på en icke-brud återförsäljare, eftersom det förmodligen finns det större utbud av alternativ till ett lägre pris poäng än du kan hitta i en traditionell brudbutik.

Så fortsätt rulla för att se min brudtärna klänning plockar under $ 100, tillsammans med några tips om hur man kammar dem. (Som en bonus skulle många av dessa utseende också vara bra outfitidéer för bröllopsgäster!)

Kostym nr 1

Produkter: Klänning – Lord & Taylor, Ring – Nordstrom Rack, Örhängen – Lord & Taylor, Manschett – Macy’s, Clutch – Macy’s, Heels – Sole Society

Denna look är den perfekta kombinationen av Låg ton Y attraktiv; och det bästa är att det beror på dess klassisk silhuettDu kommer definitivt att vilja bära klänningen igen!

Jag älskar personligen hur metallisk verkar sticker ut mot klänningens mittblå nyans, så jag bestämde mig för att para ihop klänningen med en guldpärlring, fina guldörhängen (jag äger faktiskt och bär dem hela tiden!) och ett armband ganska öppet guldarmband.

Som för Skor, Bestämde jag mig för att fortsätta med guldtemat och valde ett par vackra blekguldspetsiga klackar.

För att avsluta klädseln bestämde jag mig för att avvika lite och valde en tennväska med tennglitter för att ge visuellt intresse och förändra sakerna lite.

Kostym 2

Produkter: Klänning – ASOS, Örhängen – Barney’s Warehouse, Manschett – Nordstrom, Halsband – South Moon Under, Clutch – Nordstrom Rack, högklackade sandaler – Belk

Om du vill ha kul med din stil, varför inte prova a klänning med djärv tryck? Den här enkla silhuetten gör den till den perfekta bakgrunden för ett iögonfallande blommönster, medan de gula remmarna lägger till ett lekfullt element i ensemblet.

Sätt på ett par hängande örhängen, ett korallarmband och ett unikt opalt halsband för att framhäva ditt utseende; Slutligen ta en cool retroinspirerad guldnätkoppling för att komplettera denna enastående ensemble.

Outfit # 3

Produkter: Klänning – ASOS, Örhängen – Lori’s skor, Ring – Nordstrom, Halsband – Revolve, Clutch – Nordstrom, högklackade sandaler – ASOS

För något som är lite mer formellt, gillar jag tanken på att använda en nyckfull tyll midiklänning.

Koppla ihop det med dessa tofsörhängen som inte gör det ganska Det kombinerar för att ge lite visuellt intresse, medan en vacker månstensbagettring och ett enkelt guldhalsband ger lite gnista till ensemblet.

För ännu mer glansVälj en faux kork tote väska med guld fläckar. Slutför utseendet genom att ta på dig neutrala färgade sandaler för att hålla utseendet snyggt snarare än över toppfärgen.

Kostym 4

Produkter: Klänning – Nordstrom Rack, Örhängen – BaubleBar, Cocktailring – Bloomingdale’s, Manschett – Nordstrom Rack, Clutch – ASOS, Heels – ASOS

Det här utseendet är mest “traditionell” av de fyra, men det hindrar inte det från att vara avantgarde också!

Jag gillar verkligen klänningen mjuk lavendel Färg Y silkeslen tyg, som ger det en lyxig känsla; Koppla ihop den med pärlstavsörhängen, en utvald cocktailring och ett subtilt gnistrande manschettarmband för att lägga till den nyckfulla faktorn.

A glänsande koppling lägg lite kul till ditt utseende, medan mjuka ljusrosa d’orsayklackar balanserar allt.

Förhoppningsvis har dessa utseende inspirerat dig till vad du ska ha på dig för din väns stora dag; Ha kul och tack för din fråga!

Har du en modefråga? Skicka det till oss!

Finns det något i din garderob som du vill ha på dig men har ingen aning om hur du ska utforma det? Behöver du råd om vad du ska ha på ett kommande evenemang? Har du en specifik modegåta? Om du har en moderelaterad fråga som du vill se besvarad i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net, Och en dag kanske du ser svaret på din fråga här på webbplatsen!

Vad tycker du?

Har du någonsin varit en brudtärna eller hederspiga? Hade du något att säga om vad du hade på dig? I så fall vad slutade du välja? Låt mig veta i kommentarerna!