Mujer, ejercitar

Fråga CF: Vad ska jag ha på mig från gymmet till klassrummet?

College mode

Kvinna som tränar

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära college mode,

Jag trodde att det skulle vara en bra idé att ta en yogakurs klockan 8 den här terminen. Men jag har problem. Jag har tre andra lektioner i rad samma dag. Jag har aldrig använt träningskläder i klassen förut. Några råd om hur man inte ser slarvig ut?

Med vänliga hälsningar, Yoga Pants Problem

Vårt svar

Även om vi är älskare av college mode, är det också ganska verklighet att Många människor bär sportkläder till college klasser.. Så även om det känns konstigt att kunna sticka ut, oroa dig inte, det gör du inte.

Men om den här frågan stör modedivas fjädrar i dig finns det några sätt att få dig att se mindre ut som att du precis dödade henne på gymmet och mer som om du är redo för den här klassen hela terminen.

Det kan vara svårt att träna tidigt på morgonen eller träna mellan klasserna, och det är därför det är viktigt gör dig redo att gå in och ut från gymmet så att du kan komma tillbaka till ditt livliga liv.

Innan du går till gymmet packa en påse kvällen innan med alla nödvändigheter i ditt träningspass, tillsammans med saker som hjälper dig att bli presentabel snabbt. Exempelvis är saker som luktar gott, som deodorant eller kroppsspray, ett absolut måste, tillsammans med ansiktsservetter för att hålla huden ren och babypulver för att absorbera överflödig svett och olja.

Nästa del av att vara förberedd är att planera dina kläder. Sedan skapade jag tre blickar från träning till klass som förhoppningsvis kommer att inspirera dig när du väljer vad du ska ha på dig. Njut av!

Utrustning nr 1: Snygg och snygg gymutrustning

Gym kostym till klass

Produktinformation: leggings, topp, jacka, yogasandaler, hårband

Om du vet att ditt träningspass inte lämnar dig supervåt, som en lugn yogakurs, är ett alternativ att helt enkelt ta med din träningsredskap till klassen, men fixa upp det lite.

Stick med tunna linjer och ett konsekvent färgschema. Om du dyker upp i din lösare T-shirt från 2008 och atletiska shorts i neonmönster kan det bli mycket slarvigt. Ovanstående outfit har en snygg silhuett i nyanser av svart och grått, och med en hög hästsvans, ser du ut som sprucker upp på nolltid.

Kostym nr 2: cape och tillbehör

Vad man ska ta med från gymmet till klassen

Produktinformation: leggings, linne, kofta, klocka, sandaler

Ett annat alternativ är att lägga till snygga, moderna detaljer till dina träningsgrunder. Till exempel i utseendet ovan började vi med svarta leggings och en vit linne. Sätt på en kofta för att få en färg i färg innan du åker till klassen. Dessutom ta med lättpackade tillbehör som klockor, armband och ringar för att liva upp ensemblet.

Team # 3: Cardio-presentation till klass

Presentationsutseende från gym till klass

Produktinformation: klänning, jeansjacka, sneakers, armband, pannband

Om du behöver se särskilt bra ut en dag, som för en klasspresentation, gå lätt under träningen, glida sedan in i närmaste omklädningsrum eller badrum och byt snabbt ut dina gymkläder.

En enkel att sätta ihop outfit, som en klänning och en lätt jacka, är nyckeln. Om det är en riktigt stor presentation kan du ta med några vikbara lägenheter och en kavaj som inte rynkar lätt. I den här outfit är den bleka färgpaletten mjuk och feminin, medan guld accenterna ger en touch av sofistikering.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Vad är din favoritdräkt som enkelt byter från träning till klass? Är du bekväm att bära sportkläder till klassen? Skulle du ha någon av dessa kläder? Gillar du kläderna jag valde? Låt oss veta i kommentarerna!