College Fashion

Fråga CF: Vad ska jag ha på mig för en date natt?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-frågan:

Kära CF,

Min pojkvän och jag gillar att ha datumkvällar då och då, och när vi gör det gillar jag att klä mig bra för det. Jag gillar att ha på mig något annat än min vanliga jeans och t-shirtuniform och imponera på honom lite.

Men eftersom vi är fattiga studenter går vi bara på bio, bowling eller middag. Ibland alla tre på en natt. Så jag behöver hjälp med att sätta ihop kläder som är sexiga men ändå lämpliga för den här typen av datum. Jag behöver bara vara lite mer äventyrlig. Snälla hjälp!!!

För att vara ärlig,

Lilja

Vårt svar

Först och främst gratulerar till att du har hittat en kille som faktiskt kommer att köra dig istället för att bara “hänga” hela tiden i sovrummen!

Med hektiska scheman fyllda med lektioner, läxor och andra sociala aktiviteter kan det vara svårt att hitta tid att gå ut med din partner, men datum nätter de är roliga och en riktigt viktig del av alla förhållanden. Vem vill inte ha någon ursäkt för att klä sig då och då?

Det finns ingen anledning att offra känslan av att vara sexig för en outfit. I det här fallet kan du verkligen få det bästa av två världar. Nyckeln är välj bitar som är mångsidiga, så att du enkelt kan gå från middag till bowling till filmer.

Sedan skapade jag tre uppsättningar för att ge dig lite inspiration för en datakväll. Dessa utseende får dig att känna dig söt, självsäker och sexig vart du än väljer att gå.

Kostym nr 1

Datum nattdräkt n.  1

Produktinformation: klänning, jacka, skor, strumpor, hatt, väska, klocka, örhängen

Ta på dig en klänning om du vill att den ska vara kul och flirta för din speciella natt. Enkla klänningar som denna är väldigt lätta att klä upp eller ner, beroende på vilka tillbehör du väljer. Jag bestämde mig för att hålla fast vid de klassiska smyckena, men lade till en rolig twist med knähöga strumpor, en hatt i vintagestil och oxfordskor.

Kostym 2

avslappnad och cool look för en datakväll

Produktinformation: Topp, Jeans, stövlar, väska, halsband, örhängen, läppstift

Om du vill byta ut din vanliga t-shirt och jeansdräkt, byt ut t-shirten mot en söt blus eller kavaj. Dessutom finns det inget sexigare än att bära svart. Du kan aldrig gå fel med ett par svarta jeans heller; De arbetar för både eleganta och avslappnade datum. Försök med ett belagt par för att lägga lite textur och kant till din outfit.

Outfit # 3

Datum nattdräkt n.  3

Produktinformation: Topp, kjol, kimono, stövlar, väska, ringar, telefonväska, örhängen

Med den senaste övergången till våren är det inget fel med att visa lite hud. Se bara till att du håller det elegant! En skridsko- eller cirkelkjol som den här är perfekt, speciellt om du gör något som involverar mycket rörelse, som bowling eller dans. Om du känner dig lite utsatt är en kimonojacka det perfekta sättet att täcka dig själv utan att offra stilen.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Vilken är din favoritdräkt för en datakväll? Vill du hellre klä dig smart eller hålla den avslappnad? Skulle du bära något av dessa utseende? Låt oss veta i kommentarerna!