Bebidas de Starbucks

Fråga CF: Vad ska jag ha på första dejten direkt efter lektionen?

College mode

Starbucks dricker

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära Ask CF,

Jag har ett första datum direkt efter att jag har varit i klassen hela dagen. Vad bär jag som är tillräckligt avslappnad för heldagskurser, men söt nog för ett datum?

Vårt svar

När det nya året närmar sig kommer det att finnas många nya möjligheter att bryta några hjärtan. Tyvärr tillåter inte våra scheman alltid en chick flick-montage som förberedelse för datumkväll … Ibland måste vi gå direkt från klassen för att träffa Prince Charming.

Lyckligtvis är det ganska enkelt att ta några viktiga övergångsstycken med oss ​​som kan hjälpa till att förvandla vilken outfit som helst till ett elegant ensemble för att imponera på alla. Det är också ganska tydligt hur mycket smink kan förändra svårighetsgraden hos en outfit. Ta till exempel en mörkare ögonskugga i väskan eller din favorit djärva röda läppstift så går du direkt från dag till natt.

Sedan skapade jag tre uppsättningar det kunde flytta enkelt från klass till datumkväll under den nya terminen. Naturligtvis är detta bara mallar för att ge inspiration; Vad du bär beror på vart du går och vad dina specifika omständigheter är. Njut av!

Kostym nr 1

Nattdatum fråga jfr 1

Produktinformation: jeans, platta skor, tröja, halsband, jacka, koppling

Denna första outfit är baserad på snygga mörka jeans, en avslappnad men ändå flirtig topp och enkla svarta flats. Utan den djärvaste kopplingen och jackan är denna ensemble perfekt för ett trångt konferensrum varje dag. Att lägga till rätt jacka och väska (som båda lätt kan transporteras i din bil eller ryggsäck) gör denna outfit omedelbart elegant för kvällen.

Kostym 2

Datum natt askcf 2

Produktinformation: jeans, kimono, tank, axelväska, stövlar

Återigen är jeans och en avslappnad linne perfekt för ett klassrum – inte för klädd och inte för college casual. Koppla ihop dessa bitar med en söt och trendig kimonojacka och superchika tjocka stövlar för en outfit som fungerar för ett filmdatum eller en konstmuseumsutställning.

Outfit # 3

Datum natt fråga jfr 3

Produktinformation: klänning, tröja, stövlar, strumpor, väska

Slutligen kan enkla klänningar lätt bäras under dagen och inte se för över. Eleganta accessoarer i fuskpäls skapar en raffinerad ensemble, medan söta strumpbyxor och konservativ kofta gör detta till ett snyggt alternativ för en avslappnad middagsfest eller till och med ett möte med föräldrarna.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Hur skulle du klä dig för en dag efter skolan? Fungerar dessa alternativ för din stil? Skulle du bära något av dessa utseende? Gillar du kläderna jag valde? Låt oss veta i kommentarerna!