College Fashion

Fråga CF: Vad ska jag ha på eftermiddagste?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Hallå!

Jag är en ivrig läsare av webbplatsen och har varit det i några år nu, så nu står jag inför en modefråga och tänkte att jag skulle vända mig till dig.

Jag deltar i en möhippa i ett snyggt eftermiddagste-rum i april, och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jag vill vara välklädd men hålla mig varm samtidigt (vädret i London är notoriskt oförutsägbart; det kan regna / blåsigt / ganska varmt samtidigt) och jag skulle vilja ha fina skor (helst klackar) där jag kan gå runt i stan och gå upp och ner rulltrappor från tunnelbanan.

Tack för ditt råd!

Vårt svar

Kära High Tea Hottie,

Först och främst, kan jag säga hur kul det här bachelorettepartiet låter? Det verkar underbart! Jag vet att inte alla har turen att ha den här typen av evenemang, men mellanmålets eleganta och sofistikerade stil fungerar också för andra tillfällen som kommer lite närmare hemmet för den typiska college fashionista, som till exempel proms eller till och med brunch. formell.

Det första stilförslaget jag har är att klä mig i extrem klass, så jag skulle dra mot blygsamma fållar Y halsringningar i klassiska snitt. För det andra är det vår! Vårfärgerna är vackra och pastellfärgerna är mycket moderna för säsongen, så när du väljer din outfit tänka ljusa färger istället för dystra.

Slutligen ger idén om ett teselskap tillbaka minnen från barndomen när man spelar klädsel, och detta svensexa är bara en mer mogen version. Hela konceptet verkar i sig feminint för mig, så flagga feminina stilar Y krama några fantastiska klackar som gör att du känner dig snygg och självsäker.

Sedan skapade jag Tre förslag till te-vänliga kläder med drottningen själv. Förhoppningsvis kommer dessa kläder att ge dig massor av inspiration om vad du ska ha på dig. Njut av!

För att vara ärlig,

Anna marie

Kostym nr 1

Eftermiddagste be jfr titta

Produktinformation: klänning, halsband, koppling, skor, tröja

Denna första outfit fokuserar på en krämfärgad midiklänning som har en oväntad men elegant asymmetrisk fåll. Halsbandet har en antik känsla mot det som känns elegant och klassiskt, medan de mönstrade skorna verkligen sticker ut mot de solida färgerna som finns i resten av outfit.

Naturligtvis på en plats som London med oförutsägbart väder är en tröja ett måste. Denna vårgröna kofta lyser inte bara upp utseendet utan kommer också att hålla dig varm.

Kostym 2

Vad du ska ha på dig för ett eftermiddagste

Produktinformation: kjol, topp, bälte, halsband, tröja, skor, väska

Detta andra set har ett 50-talsinspirerat utseende tack vare den cinchade midjan och A-formade midikjolen. Det utsmyckade bältet uppmärksammar den minsta delen av midjan och skapar en timglas-silhuett. Pastellväskan är ett roligt färgtillägg som också är den perfekta storleken för att ta hem några scones.

Som med den första outfit kan denna outfit också värmas upp lite genom att lägga till några rena strumpbyxor och en kofta i lager. Glöm inte att tillbehör med ett snyggt halsband!

Outfit # 3

Eftermiddagste outfit

Produktinformation: dubbar, klocka, linne, ankelbyxor, skor, jacka

I den här klädseln höll jag på ett mycket neutralt tema, förutom blusens uppmärksamhetsfärg naturligtvis! Bruna byxor och bruna skor skapar en jordnät men ändå glamoröst sofistikerad ensemble, medan den orange toppen håller sakerna fräscha och roliga. Strukturen i den vita jackan ger intresse, medan pärlknopparna och ett rosaguldur är tillbehör av klassisk elegans.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Tror du att dessa ensembler tål slumpmässiga väderförändringar? Vilka av dessa kläder skulle du ha på dig? Vilken outfit är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!