Qué ponerse para un trabajo en el campus: ideas y consejos de vestimenta

Fråga CF: Vad bär jag för mitt jobb på campus?

College mode

Vad man ska ha på sig vid ett campusjobb: klädidéer och tips

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Jag anställdes nyligen för att vara kontorsassistent i en av campus sovsalar (vid Eastern Michigan University, inte mindre!). Jag är mycket upphetsad, men mycket förbryllad över vad jag ska ha på mig som är bekvämt och modernt för klassen och lämpligt för mitt sovsalskontorsarbete. Jag får ha på mig jeans och klänningar, men jag måste vara ”mormor lämplig” eftersom jag kommer att hjälpa de nya eleverna och deras föräldrar under flytten. Några förslag?

Tack så mycket!

Pam från universitetets “kontor”

Vårt svar

Kära “Pam”:

Först och främst grattis till din nya roll som kontorsassistent. Min bästa vän var en OA när hon bodde i sovsalarna på Eastern, och hon älskade det! Men jag förstår förvirringen av vad jag ska ha på mig för ett campusjobb.

Det är komplicerat. Du vill se professionell ut, men ändå som en student. Lyckligtvis är AA inte avsedda att vara affärsmässiga, så du har lite utrymme.

Mitt första råd skulle vara Skaffa dig några fina knappar ned skjortor eller chiffongblusar i basfärger eller tryck.. Du kan aldrig gå fel med knäppta byxor, eftersom de alltid bärs på arbetsplatsen. Och se alltid till att din klyvning är täckt och knappad på rätt sätt.

För, att investera i vissa söta platta skor och bekväma stövlar det bör vara obligatoriskt. Du kommer att sitta vid det här skrivbordet en tid och stå upp och gå runt på kontoret, så att rätt skor kanske får dig att må bra.

jag har skapat 3 outfitidéer som du enkelt kan använda i klassen, på campus och i ditt nya jobb på campus.

Lycka till, kollega Eagle!

Em

Notera: Ett OA-jobb är vanligtvis mycket mer avslappnat än det genomsnittliga kontorsjobbet, så dessa kläder återspeglar den avslappnade atmosfären och kanske inte passar för andra kontorsinställningar. För mer formella kontorskläderidéer, kolla in vår affärsavdelning.

Campusarbetsgrupp 1

Campusassistentdräkt 1: jeans, flanellskjorta, korsväska, stövlar

Produkter: Flanell, Byxor, Handväska, Stövlar

Denna outfit är perfekt för ditt typiska campusjobb eftersom den är cool och avslappnad.

de flanell- Du kan knappa tillräckligt högt för att se professionellt ut och för att koppla av utseendet kan du knäppa upp och bära din enkel vit t-shirt under det. Koppla ihop detta med din favorit mager och något sött stridsstövlar. Lägg till en boho franspåse för att lagra dina pengar, student-ID och nödsituationer.

Campus Task Force 2

Campusassistentdräkt 2: mager kakibyxor, platta skor, smycken, t-shirt

Produkter: Skjorta, Khakis, Golv, Armband, Halsband

Ärligt talat, det finns dagar då du är så upptagen med att välja en outfit. bokstavligen det kan inte ta mer än 5 minuter. Det här utseendet är för de galna dagarna.

Använd din favorit bekväm t-shirt med ett par av dina tunna persimoneroch lägg sedan till det med tillbehör för att göra det mer professionellt. Keps halsband och armband för att fylla på det. Slutligen, sätt din fina golv.

Campus Work Team 3

Campus Office Assistant Outfit 3: T-shirtklänning, stövlar, smycken

Produkter: T-shirt klänning, Skor, ringa, Halsband

Det här utseendet är så enkelt, men ändå väldigt professionellt samtidigt. Det är den mest formella av de tre och passar bäst för en typisk kontorsmiljö.

Klä en knälång T-shirtklänning Med vissa söta tossor. Se till att klänningen är tillräckligt lång och att du bär pojkiga eller Spanx shorts under för en sömlös, sömlös look. Lägg till någonting guld uttalande smyckenoch du är redo för din tur.

Vad tycker du?

Har du jobb på campus? Gillade du dessa outfitidéer? Låt oss veta i kommentarerna!