Pregunte CF-Bike Rider Fashion

Fråga CF: Vad är några cykelvänliga mode för olika typer av väder?

College mode

Fråga CF-Bike Rider Fashion

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

Jag är lite frisk och vill cykla runt på campus. Vilka är några av de cykelvänliga modevisningarna?

Och det här kan vara lite av en stretch, men finns det ett sätt att bära hjälm utan att förstöra mitt hår? Mitt campus är urbant och huvudskydd är ett måste!

För att vara ärlig,

Biker flicka

Vårt svar

Kära Biker Chick,

Det finns några viktiga tips att tänka på när du bestämmer vad du ska bära på en cykel. En uppenbar första tumregel är bär inte något som avslöjar medan du trampar. För att bekämpa detta skulle det vara bra att ha på sig byxor, shorts eller tröjor, men om du älskar dina klänningar och kjolar, var inte rädd för att bära dem över shorts, leggings eller leggings. För det andra, bär inte något som kan fastna i dina hjul som en lång halsduk eller tröja (jag band en gång en sweatshirt runt midjan när jag cyklade och den hakade på ekrarna på hjulen. Det slog mig inte bara nästan av cykeln, men det slet också min favorittröja. och ingen säkerhet). Och slutligen, se till att dina kläder och skor gör att du kan röra dig fritt och bekvämt.

Det är mycket viktigt att bära hjälm och vi är så glada att du frågade om några bra frisyrer att bära med den. Det finns massor av hjälmvänliga frisyrer att prova: Både Self Magazine och Refinery 29 San Francisco har några fantastiska idéer till att börja med.

På modefronten har jag kommit med några cykelvänliga stilar som du kan kolla in nedan för inspiration. Jag hoppas att du tycker att de är användbara och inspirerande. Njut av!

För att vara ärlig,

Jessica

Kostym nr 1: Soliga dagar

Fråga CF-Bike Fashion-Sunshinin 'Day

Produktinformation: Jacka, romper, ryggsäck, tights, solglasögon, oxfords

För en vacker dag när solen skiner vill du att din outfit ska uttrycka en lika glad atmosfär. För att göra detta, para ihop en mönstrad romper med ett par glittrande oxfordskor. Du måste ha händerna och armarna fria under körning, så ta en cool ryggsäck som den här randiga för att bära dina väsentliga saker säkert. Beroende på hur cool det är, gå till ett par grå tights och / eller en konstläder motorcykeljacka för att hålla cyklisten estetisk. Komplettera utseendet med några retro solglasögon så är du redo att åka i stil.

Lag # 2: dystra himmel

Fråga CF-Bike Mode-dyster himmel

Produktinformation: Jacka, klänning, halsband, leggings, ryggsäck, stövlar

Det finns något med dystra höstdagar som får oss att leta efter rika, varma färger och tjocka, bekväma tyger. För det här utseendet valde jag att ha på mig ett par leggings med barocktryck, en av höstens hetaste trender. Leggings är perfekta för cykling eftersom de är tåliga men också mycket lätta att flytta. För att undvika modefel, para ihop leggings med en klänning eller tunika som inte är det. för kort. Stabila ridskor är perfekta att ha på campus Y gå när du kommer dit. Avsluta utseendet med en vinröd kappa, ett kulahalsband och en tvåfärgad ryggsäck.

Lag # 3: regn, regn, gå

Fråga CF-Bike Fashion-Rain

Produktinformation: Jacka, tröja, jeans, örhängen, klocka, regnstövlar

På hösten är regniga dagar oundvikliga. Och medan det inte är perfekt att cykla i en regnskur är det är ett sätt att klä sig för lätta duschar som kan hjälpa dig att hålla dig torr. De måste ha naturligtvis regnrock och vattentäta skor. En klassisk trenchcoat är perfekt för en regnig dag att tvätta av vattnet, och ett par regnstövlar (till skillnad från de populära regnstövlarna i Wellington-stil) ger dig lite mer kontroll när du trampar. Gå sedan efter en enkel randig tröja och mörka tvättjeans. Slutligen komplettera med en klocka med dubbar och triangulära örhängen.

Har du en modefråga? Skicka det på vårt sätt!

Finns det något i din garderob som du inte verkar veta hur du ska ha på dig? Har du ett kommande evenemang och behöver en garderobidé? Har du ett specifikt modepussel som du behöver hjälp med?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får MYCKET mejl och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa igenom alla frågor och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Rider du på cykeln till skolan eller jobbet? Har du ett liknande dilemma? Hjälpte rådet? Vilken outfit är din favorit? Har du några andra tips för våra cykelläsare? Låt oss veta vad du tycker genom att lämna en kommentar nedan!