Pregunte CF-Denim Jackit-Header

Fråga CF: Hur tar jag på mig en jeansjacka utan att se daterad ut?

College mode

Fråga CF-Denim Jackit-Header

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

Jag köpte denna riktigt söta nya jeanjacka men jag behöver hjälp med hur man bär den. Jag vill se bra ut utan att se daterad ut!

För att vara ärlig,

Förvirrad

Vårt svar

Kära förbryllad,

Tack för din fråga! Jean-jackor är en garderobsklassiker och det är därför många människor har dem i sina garderober. En av anledningarna till att de har blivit en häftklammer är att de är så praktiska. Oavsett din stil kan en jeansjacka fungera med hela din garderob.

Eftersom jeansjackor är så klassiska kan du bära dem med saker som är mer fashionabla, men ändå matcha utseendet utan att se för över. Jag har skapat några utseende nedan som använder en jeansjacka på ett okonventionellt sätt. Jag hoppas att du tycker att de är användbara och inspirerande. Och ha kul att spela med det här nya köpet på egen hand!

För att vara ärlig,

Jessica

Kostym nr 1

Fråga CF-Jacket-Denim kjol

Produktinformation: Jacka, topp, kjol, skor, örhängen, väska

För denna första outfit hittade jag den här bedårande gula minikjolen. Personligen älskar jag kombinationen av blått och gult (men kanske är jag bara partisk eftersom det är mina skolfärger) och jag tror att den här kjolen och denimjackan skulle gå riktigt bra tillsammans. Det tropiska trycket har varit en modetrend nyligen och den här toppen integrerar den väl. Avsluta det här roliga utseendet med en orange randig väska, blå örhängen och loafers.

Kostym 2

Fråga CF-Jacket-Jeans

Produktinformation: Topp, jacka, byxor, solglasögon, ring, skor

Alla har sett en jeanjacka utseendet gjort med en konventionell byxa (antingen i en kontrasterande nyans av denim som vit, eller i en rolig färg eller ett mönster). Men för det här utseendet trodde jag att jag skulle prova ett par sassy harembyxor. Många människor älskar dem eller hatar dem, men jag personligen älskar dem och tycker att de fungerar som ett bra (och svalare) alternativ till en traditionell byxa för sommaren. Eftersom dessa byxor väcker mycket uppmärksamhet på egen hand behöver du bara lägga till en enkel vit t-shirt och din jeanjacka, naturligtvis. Avsluta outfit med några svarta tillbehör som dessa glasögon, en ring och några sandaler.

Outfit # 3

Fråga CF-Denim jacka-Lång klänning

Produktinformation: Jacka, klänning, solglasögon, väska, skor

En jeanjacka ser också bra ut tillsammans med sommarklänningar, särskilt med maxitrenden. Den här maxiklänningen har ett superfet tryck, men den djärvheten balanseras av den enkla jeansjackan. Håll utseendet enkelt genom att lägga till några tillbehör som dessa sköldpadds solglasögon, bruna sandaler och korsväska.

Kostym 4

Fråga CF-Denim jacka-Shorts

Produktinformation: Solglasögon, jacka, topp, skor, shorts

Som jag nämnde tidigare är en jeansjacka ett bra sätt att få ett modernt utseende att känna sig lite mer klassiskt. För denna outfit ville jag använda den populära neontrenden för att göra detta. Koppla ihop linne och jacka med svarta shorts med hög midja och spetsdetalj i fållen. Svarta lägenheter matchar utseendet, medan mönstrade solglasögon ger dig den snygga look-at-me-känslan.

Har du en modefråga? Skicka det på vårt sätt!

Finns det något i din garderob som du inte verkar veta hur du ska ha på dig? Har du ett kommande evenemang och behöver en garderobidé? Har du ett specifikt modepussel som du behöver hjälp med?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får MYCKET mejl och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa igenom alla frågor och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Har du en jeansjacka? Vad tycker du om att ta med honom? Har du några andra tips? Gillar du kläderna jag skapade? Vad är din favorit? Låt mig veta vad du tycker genom att lämna en kommentar nedan!