Cómo vestirse como Audrey Hepburn

Fråga CF: Hur klär jag mig som Audrey Hepburn på ett modernt sätt?

College mode

Hur man klär sig som Audrey Hepburn

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

Ett av mina sommarmål är att förnya min stil. Efter att ha läst din artikel om modekändisar insåg jag att jag alltid har lockats av Audrey Hepburns stil: den är klassisk och feminin, men med en lite pojkaktig charm. Jag tycker att det passar mycket bra med min personlighet och jag skulle gärna modellera min garderob runt den.

Med det sagt har jag problem med att använda Audrey som en mus medan jag fortfarande försöker följa med. Jag älskar mina modebitar och jag vill inte se ut som om jag bär en retrodräkt. Jag vill kombinera Audreys stil med en normal tjej i tjugoårsåldern, om det är vettigt.

Kan du hjälpa mig att klä mig ut som Audrey på ett modernt, college-lämpligt sätt?

Vårt svar

Jag tror att alla kan vara överens om att vi alla går igenom modefaser. Det finns tillfällen när vi vill ändra vår stil och “förvandla” till något nytt utan att göra en fullständig vändning.

Om du läser CF ofta vet du att vi förespråkar att leta efter inspiration på kändismode, särskilt när du fortfarande definierar din stil. Audrey är ett fantastiskt val; Jag tror att det har inspirerat oss alla vid ett eller annat tillfälle.

Det bästa med Audrey är att hennes stil är så tidlös. Eftersom många av hennes favoritbitar fortfarande är på mode är det lätt att bli inspirerad av henne på ett modernt sätt. Läs vidare för våra bästa tips, liksom tre outfitidéer för att hjälpa dig att efterlikna Audrey.

För att vara ärlig,

Emily

Att hålla det klassiskt

Audrey Hepburn Outfit 1 - Svartvitt utseende med solglasögon, quiltad väska och Lita stövlar

Topp, kjol, väska, stövlar, läppstift, solglasögon

Audreys utseende handlar om att anta en tidlös stil, och det finns inget mer klassiskt än en helt svart och vit outfit. Stoppa en knapphalsring i en enkel svart kjol, lägg sedan till flashiga solglasögon och en neutral läpp för Audreys glamorösa atmosfär. Avsluta outfit med trendiga föremål som du kanske redan har, som en svart väska och våra favorit Lita ankelstövlar.

Sommar Casual

Audrey Hepburn outfit 2 - Blus, pojkvän jeans, fedora, sneakers

Topp, underdelar, skor, hatt, koppling

Denna outfit är lite mer avslappnad och har en subtil retrovibe. Den här aprikostonade knappen påminner om Audreys orange klänning från Breakfast At Tiffany’s. Klä upp den genom att sätta den på dina favoritjeans. Vita tillbehör behåller det klassiska gamine-utseendet, medan en halmmatora kompletterar utseendet.

Neutral och trevlig

Audrey Hepburn outfit 3 - Chambray, lång kjol, klackar, korsväska, herrklocka

Topp, kjol, skor, handväska, klocka, armband

Det senaste utseendet har en av Audreys favoritklädkombinationer, en midikjol och en knappkrage, men ser modern ut tack vare trendiga tyger som spets och chambray. En liten väska och enkla, klassiska tillbehör ger balans i utseendet medan du spelar upp sommartrådens tillbehörstrend.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig? Behöver du allmänna råd om mode?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Skulle du ha någon av dessa kläder? Är du inspirerad av Audrey Hepburns stil? Gillar du kläderna jag valde? Låt oss veta i kommentarerna!