Fråga CF: Hur klär jag mig i stil för en skidresa med en budget?

Fråga CF: Hur klär jag mig i stil för en skidresa med en budget?

College mode

Det ser sött och mysigt ut – inga splurges krävs!

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Rulla längst ner i det här inlägget för information om hur du skickar det till dig, inklusive a hur du skickar in dina mest pressande modedilemma via Instagram!

Veckans fråga kommer via CF: s Instagram:

Ställ CF-fråga

Vilka är några bra sätt att se snyggt ut för en skidresa utan att spendera mycket pengar?

Vårt svar

Att klä sig på en skidresa på vintern kan vara väldigt svårt eftersom det verkar som om du måste spendera massor av pengar för att A) hitta kläder som håller dig varm och bekväm, och B.) hitta kläder som inte ser smutsiga och / eller tråkigt, som vanligtvis är mycket vinterkläder.

Detta kan göras särskilt svårt när det verkar som att även i butiker som förment säljer lägre priser, ju varmare du vill vara, desto mer pengar behöver du spendera. (Jag tittar på dig, $ 100 plus rökare från en förmodligen “budget” återförsäljare!)

Men oroa dig inte, som jag har förberett mig tre skidresor som ser snygga ut Y de består helt av delar under $ 90 som inte skadar din plånbok!

Fortsätt rulla för att se dem!

Prisvärd skidresedräkt nr 1

Produkter: Tröja – H&M, strumpor (Set med två par) – Uniqlo, Leggings – Uniqlo, Jacka – Zara, stövlar – DSW, Scarf – Uniqlo, Mössa – H&M, Vantar – Aritzia

För det första utseendet bestämde jag mig för att sätta ihop en praktisk men modern kläder som håller dig varm och bekväm när du går i backen.

Börja med en för att komma igång överdimensionerad beige tröja om ett par fodrad med extra varm päls damasker.

Ta sedan en Mode ulljacka och lägg till lite vintertillbehörsom en mysig halsduk, lätta men varma strumpor, en söt pom pom-hatt och ett par ullhandskar i en unik guldfärg.

Robusta vinterstövlar De är ett måste för det här utseendet, så gå för dessa vattentäta svarta med ett supert subtilt camo-tryck, som säkert håller fötterna torra hela dagen.

Prisvärd skidresedräkt nr. 2

Produkter: T-shirt – Uniqlo, stövlar – H&M, joggers – H&M, mössa – Old Navy, vantar – Target, strumpor – DSW, jacka – Gap

Om din stil är sporterDå är du säker på att du kommer att älska denna outfit, som kombinerar trendiga bitar i neutrala toner med ett stänk av ljus färg för en look som säkert kommer att sticka ut.

För att få utseendet, para ihop a enkel svart turtleneck med röd sammet joggare för en rolig upplevelse av den 2000-talsinspirerade svettbyxotrenden.

Ullsockor Aldrig inte Var en bra idé när det gäller att hålla dig varm, så bär ett mörkgrått par som matchar alla kläder.

A enkel hopfällbar hatt Y snygga vadderade skidvantar är väsentliga delar i alla skidresor, precis som en vadderad jacka; Jag älskar färgen och finishen på den som presenteras här, vilket ger en så modern och minimalistisk atmosfär!

Slutligen sätt på ett par benvita vinterstövlar för att komplettera detta eleganta utseende.

Prisvärd skidresedräkt nr. 3

Produkter: Jacka – Zara, Strumpor – Old Navy, Leggings – Zara, Skjorta – Aritzia, Stövlar – H&M, Pannband – H&M, Vantar – H&M, Scarf – H&M

Förutom de två stilarna ovan, som kombinerades med spåren i åtanke, ville jag också skapa en stil med mer afterski-atmosfär – även om du säkert skulle kunna bära denna outfit för att åka skidor om du ville!

Sätt först på en överdimensionerad flanell med huva om ett par Edgy konstläder i konstläder; lägg sedan till lite suddiga ullstrumpor.

En olivgrön vaddering är en trevlig förändring från typiska svarta stilar, medan tjocka vandringsstövlar erbjuder ett modernt alternativ till mer klassiska ankelstövlar.

Lägg till en för den sista handen vridet huvudband för att förhindra att dina öron fryser, liksom mysig halsduk med tofsar Y ssofistikerade fuskpälsvantar för att hålla nacken och händerna varma hela dagen.

Jag hoppas att dessa kläder har gett dig användbar inspiration om hur du ser snygg ut och håller dig varm, allt utan att bryta mot din budget. Ha kul på din resa och tack för din fråga!

Har du en modefråga? Skicka det till oss!

Finns det något i din garderob som du vill ha på dig men har ingen aning om hur du ska utforma det? Behöver du råd om vad du ska ha på ett kommande evenemang? Har du en specifik modegåta? Om du har en moderelaterad fråga som du vill se besvarad i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net, Och en dag kan du se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Nu kan du också skicka meddelanden till oss med dina frågor på College Modes Instagram-konto, @collegefashion.

Vad tycker du?

Hur klär du dig varm och modern på en stram budget? Vad mer skulle du rekommendera att ta en skidresa? Vilka är några av de bästa ställena att handla plånboksvänligt vinterkläder på?

Låt mig veta i kommentarerna!