Ask cf winter dance header

Fråga CF: Hur klär jag mig för en utekväll på vintern?

College mode

Fråga cf vinterdanshuvud

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Hej college mode,

Jag ska ut och dansa snart och det är kallt nu så jag undrar vad en bra flörtande och rolig outfit är som fortfarande håller mig varm nog när jag är ute och går.

Tack,

Dans på vintern (i Kanada)

Vårt svar

Dans på vintern

Åh vinter! Medan lager på lager av kläder ger dig massor av möjligheter att experimentera och blanda och matcha din garderob, men i slutet av dagen kan praktiska funktioner lätt överträffa dina garderobshoppningar. En natt med dans kan vara särskilt svår, eftersom det är mycket lager att vara utomhus, men när du är redo att dansa börjar du svettas.

Det bästa sättet att förbereda sig för dessa situationer är att lagra. Även om det inte är det mest effektiva eller enkla sättet att bära flera lager av kläder är det faktiskt något du måste hantera tillsammans med alla vinterunderland.

För att hålla dina ben varma, prova ett par fleecefodrade leggings. En stor kappa kommer att fungera som det bästa försvaret mot den kalla vinterluften. Och om du också behöver ha en hatt, en halsduk och en tröja, de flesta ställen har en garderob där du kan lämna dina varor mot en minimal serviceavgift. På så sätt kan du dansa hela natten utan att behöva oroa dig för att förlora din jacka för att gå hem. Jag hoppas att du tycker att de här ser inspirerande ut så att du kan dansa hela natten med stil utan att låta de dansande fötterna frysa!

Det bästa, Jessica

Kostym nr 1

Fråga cf vinterdans svart

Produktinformation: Kappa, topp, krage, kjol, strumpor, lägenheter

Den här mönstrade kjolen är perfekt för en utekväll på dansgolvet, medan en elektrisk blå topp och pärlhalsband gör ett snyggt uttalande. Kasta på dig ett par svarta fleecefodrade strumpbyxor och en lång kappa som en topp för att modiga den kalla luften.

Kostym 2

Fråga cf dance in winter pink

Produktinformation: Turban, topp, rock, kjol, örhängen, klackar, strumpor

Denna nästa outfit tar liknande bitar från den första och ändrar dem något för ett annat utseende. En ruffad veckad kjol är det ultimata för att kanalisera din inre ballerina. Därefter är en spetsbygel ett perfekt feminint komplement till minikjolen. Ta på dig några ganska hängande örhängen, grå fleecefodrade strumpor och en turban för ditt huvud. Glöm inte att packa en överdimensionerad kappa innan du går ut i kylan.

Outfit # 3

Fråga cf vinterdans länge

Produktinformation: Trenchcoat, topp, tröja, kjol, strumpor, klackar

En utekväll på dansen betyder inte alltid att du ska ha en minikjol, och den här utrustningen bevisar det. Använd en vinröd maxikjol och en senapstopp. Lägg vid behov till en stickad kofta. Återigen har vi våra pålitliga fleecefodrade strumpbyxor och regnrock. Avsluta utseendet med ett robust par klackar.

Har du en modefråga? Skicka det på vårt sätt!

Finns det något i din garderob som du inte verkar veta hur du ska ha på dig? Har du ett kommande evenemang och behöver en garderobidé? Har du ett specifikt modepussel som du behöver hjälp med?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får MYCKET mejl och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa igenom alla frågor och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Vad har du på dig för att gå ut på natten under vintern? Vilken outfit är din favorit? Hur skulle du utforma en kjol för en utekväll? Låt oss veta vad du tycker genom att lämna en kommentar nedan!