Pregunte cf encabezado del día de enfermedad

Fråga CF: Hur klär jag mig bra för lektion när jag är sjuk?

College mode

Fråga cf sjukdagens rubrik

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Hej CF!

Så allergisäsongen har nått sin topp där jag bor. Varje dag i klassen finns det hosta och förkylning (för det mesta från min sida !!). Vad är ett bra sätt att klä sig sött även när du är sjuk? Några tips om hur jag kan bära smink när ögonen är supervattna hela tiden?

Tack så mycket!

Sjuk i träningsbyxor

Vårt svar

Kära sjuka i träningsbyxor,

Tyvärr är det nysningssäsongen, särskilt för dem som lider av allergier vid denna tid på året. Även om du klär dig ut och ser söt ut kanske inte står högt på allas prioritetslista för sjukdagar, när du är sjuk hela säsongen, är det vettigt att vilja ha några lediga dagar från college med huva och tröja.

Jag har skapat tre uppsättningar nedan för inspiration. För var och en av dessa stilar valde jag bekvämt fritidskläder men lade in antydningar om trendiga element. Dessa kläder visar att du kan vara bekväm och mysig när du kämpar mot monotonin i allergisäsongen.

När det gäller smink, om dina ögon är kliande och vattniga, skulle jag rekommendera att ha lite eller ingen smink. Men om du bestämmer dig för att ta på dig lite, håll fast med vattentät mascara och väldigt lite annat; du vill inte att smink ska irritera dina ögon mer än de redan är.

För att må bättre och klä dig söt under tiden!

För att vara ärlig,

Jessica

Kostym nr 1

sjukdagsutseende

Produktinformation: Väska, tröja, örhängen, leggings, stövlar, halsband

Det finns inget enklare eller bekvämare än en bekväm tröja och ett par leggings. För att förbättra utseendet, prova en mönstrad leggings ihop med en trendig sköldpaddshals. Avsluta din outfit med guldspetsade stövlar, en ljusröd väska och enkla guldsmycken.

Kostym 2

sjukdagsdräkt

Produktinformation: Kofta, skjorta, örhängen, tröja, ryggsäck, skor

Tro det eller inte, träningsbyxor burk var på modet! För den här ensemblen är ett par byxor i kombination med en överdimensionerad tröja och tee ett enkelt sätt att klä på sig om du känner dig nere. Ta på dig några loafers av fårskinn, ta din dagliga ryggsäck så är du redo att gå.

Outfit # 3

vad man ska ha på en sjukdag

Produktinformation: Hatt, klänning, kofta, stövlar, strumpor

För den sista looken använde jag en enkel mönstrad klänning som bas. Medan vissa kanske känner att det är för snyggt att ha en klänning, tycker jag att klänningar är perfekta för lata dagar eftersom allt du behöver är ett stycke och du är klar. Sätt sedan på en överdimensionerad stickad tröja, mössa, strumpbyxor och Chelsea-stövel i fotled. Du kommer att se så bra ut att ingen kommer att misstänka att du är sjuk!

Har du en modefråga? Skicka det på vårt sätt!

Finns det något i din garderob som du inte verkar veta hur du ska ha på dig? Har du ett kommande evenemang och behöver en garderobidé? Har du en specifik modegåta du behöver hjälp med?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa igenom alla frågor och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Klär du dig på mode när du mår dåligt? Vad skulle du sätta i den här situationen? Har du några andra tips? Låt oss veta vad du tycker genom att lämna en kommentar nedan!