Estilo marimacho

Fråga CF: Hur kan jag lägga till en feminin touch i min tomboy-stil?

College mode

Tomboy-stil

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

Jag har klätt mig som en tomboy så länge jag kan minnas. Min garderob är i huvudsak vit, grå och svart, med variationer av jeans, T-shirts, flanellskjortor och Converse. Sedan jag började på college insåg jag dock att jag faktiskt gillar färgglada och feminina stilar, att klänningar och kjolar smickrar min figur bättre än jeans och att min preferens för herrkläder beror på brist på förtroende.

Hur kan jag börja ändra mitt utseende utan att ta ett stort steg från en stil till en annan? Jag tror att ett mjukt gamine-utseende skulle spegla både mitt vanliga enkla utseende och det utseende jag skulle vilja ha och knyta ihop de två, men det är verkligen svårt att börja leta efter bitar att lägga till i min garderob!

Tack!

Nya Zeeland kärlek

Vårt svar

Som någon som växte upp med två äldre bröder förstår jag helt hur man lever tomboy-livet, men jag har aldrig varit en som begränsar mig till en specifik klädstil. Medan jag älskar mina Converse och mjuka babytröjor, är jag också ett stort fan av sundresses och feminina klackar.

Det kan vara svårt att ändra din garderob från en stil till en annan, men nyckeln är gradvis lägga bitar till din befintliga garderob som återspeglar den stil du letar efter. Behåll definitivt vad du redan har. Du verkar ha en mycket bra bas med grundläggande begrepp att arbeta med.

{RELATED POST: The Definitive Female Capsule Wardrobe}

Börja leta efter andra föremål som skaterkjolar, en liten svart klänning, pastellblusar, en vit knäppt skjorta, balettplattor och färgglada shorts – i princip allt du gillar och tycker “feminint”. Delar som dessa är feminina, men kan enkelt kopplas ihop med de “tomboy” -grunder du redan äger.

Glöm inte tillbehören, antingen! Ett pärlhalsband, ett enkelt charmarmband eller en rosett kan göra långt för att förvandla en outfit.

jag har skapat tre uppsättningar nedan för att ge dig lite inspiration om hur du lägger till feminina detaljer till enkla och mer “tomboyish” utseende.

Kostym nr 1

tomboy möter feminin stil

Produktinformation: T-shirt, flanell, kjol, konversation, rosett, örhängen, väska

Om du fortfarande tvivlar på att gå ut ur din komfortzon är denna outfit perfekt för dig. Du har sannolikt redan den vita T-skjortan, flanellskjortan och sneakers i din garderob hemma! Ta på dig en skatekjol för den feminina touchen och du är klar.

Kostym 2

avslappnad feminint utseende

Produktinformation: jeans, topp, sneakers, väska, solglasögon, pannband, ring

Bara för att du vill ändra din stil betyder det inte att du måste lägga undan dina favorit jeans. Istället för att ha en vanlig t-shirt, välj något lite mer feminint. Den här blommiga rufsade crop-toppen ser så söt ihop med vit Converse, rörig bulle och pannband i vintagestil.

Outfit # 3

vita knappar, röda shorts, slip-on sandaler

Produktinformation: blus, shorts, sandaler, solglasögon, ringar

Denna outfit är den mest feminina av de tre med sina känsliga guld accenter och retro stil, men den strukturerade blusen och shortsen har fortfarande den där tomboy-känslan. Om du verkligen är öppen för att ändra din stil, skulle jag definitivt rekommendera en outfit som den här.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Vilka är några av dina tips för att överföra din stil från en till en annan? Tror du att din stil är mer feminin eller “tomboy”? Skulle du bära något av dessa utseende? Låt oss veta i kommentarerna!