Pregunta a cf spotlight photo

Fråga CF: Hur kan jag klä mig för att smickra min figur?

College mode

Fråga cf spotlight-foto

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Fråga CF

Mycket av kläderna som visas på din webbplats är mycket snäva. Jag har lite knubbig mage som jag är mycket självmedveten om – hur kan jag se bra ut på jobbet och skolan utan att ha på mig kläder som belyser detta?

För att vara ärlig,

Nästan mager

Vårt svar

Kära nästan mager,

Den här frågan är så lätt att identifiera, eftersom alla har de dagar då tanken på något tätt får dig att krypa. Men det betyder inte att du måste offra stil!

Body-con har definitivt sett ganska nyligen, men känna dig trygg och bemyndigad det är mycket viktigare än att hålla sig på modet. En stor del av att hitta din personliga stil är att välja vilka trender du vill följa och bära det som gör dig lyckligast. Det finns många alternativ som är lika snygga utan att fästa alltför mycket uppmärksamhet på områden som du kanske är obekväm med.

Om du känner dig lite självmedveten, leta efter längre linjer som täcker och rör sig bort från din kropp. Att hitta kläder som passar eller passar dig specifikt kan också gå långt.

Nedan har jag samlat några outfitalternativ som inte kramar kroppen tätt, men ändå ger en fin silhuett. Förhoppningsvis kommer detta att inspirera dig och ge dig några outfitidéer!

Kom ihåg att det viktigaste är att personifiera inifrån med förtroendeoch sedan till avsluta allt med enleende. Njut av!

För att vara ärlig,

Anna marie

Lag 1: Skola

Figur-smickrande outfit för skoldagar.

Kofta, topp, ryggsäck, jeans, stridsstövlar, pärlstavar, klocka

Denna outfit är perfekt för lektioner eller för att studera i biblioteket. Tunikans veck drar uppmärksamhet i en vertikal rörelse, medan bältet hjälper till att definiera en tydligare figur. Eftersom skjortan har ett naturligt flöde kommer den att dra sig bort från kroppen och inte hålla fast vid buken. Att lägga en kofta håller dig inte bara varm i kalla klassrum, utan kommer också att ge en längre visuell linje till utseendet.

Lag 2: Arbete

Fråga jfr arbetsutseende

Blazer, topp, mörka jeans, klackar, professionell väska, uttalandehalsband

Jag är inte säker på vilken typ av arbete du gör eller hur klädkoden ser ut, men här är min idé om en fin affärsavslappnad outfit som inte drar för mycket uppmärksamhet åt din midja. I denna outfit, som också kan fungera för en praktikplats, stjäl uttalandeshalsbandet definitivt showen. Den ljusa färgkulan drar omedelbart uppmärksamheten uppåt, medan en monterad kavaj accentuerar axlarna och automatiskt skapar en lös men märkbar timglasform.

Lag 3: Avsluta

Fråga cf utekväll titt

Modestrumpor, festklänning, klackar, koppling, manschett

Att gå ut är en händelse där bodycon-stilar alltid verkar se ut. För att förändra saker och ting har den här vackra klänningen en dramatisk halsringning och draperad silhuett som kommer att framhäva din figur på ett klassiskt sätt. Jag är personligen ett fan av roliga leggings och ihop med trendiga klumpiga klackar och en blingy koppling kommer du säkert att sticka ut från mängden!

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Känner du någonsin på samma sätt? Skulle du ha någon av dessa kläder? Gillar du kläderna jag valde? Har du några andra tips att lägga till? Låt oss veta i kommentarerna!