estadisticas web Skip to content

Fråga CF: Hur kan jag göra sportskor lämpliga för arbetsplatsen?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

College mode

Jag är nyutexamen (wow!) Och fick jobb som chef på en lokal livsmedelsbutik. Jobbet kräver fritidskläder för affärer MEN det kräver också bekväma sneakers eftersom jag kommer att stå på benen i 9 timmar om dagen. Hur kombinerar jag sportskor och fritidskläder?

-Bekväma skor

Vårt svar

Kära bekväma sportskor,

Först av allt, grattis till det nya jobbet! Medan sneakers ibland får en dålig rap för att se slarviga eller för avslappnade, är det möjligt att integrera dem i en affärsavslappnad look.

Det viktigaste du vill göra i det här fallet är Undvik att bära sneakers som du skulle ha på dig för att träna, och välj istället sådana som är avsedda för streetwear. (till skillnad från gymkläder).

Liksom andra stilar av skor finns det många typer av sneakers, så det är viktigt att du väljer en stil sneakers som svarar på din personliga estetik.

Fortsätt rulla för att se kläderna som jag har skapat åt dig.

Kostym nr 1

Produkter: Blus – Gap, Bälte – Old Navy, Byxor – J.Crew Factory, Örhängen – Belk, Armband – Lord & Taylor, Ring – Lord & Taylor, Sneakers – Anthropologie

Vacker, preppy och elegant, det här utseendet är ett sätt att bära sneakers i en affärsavslappnad miljö medan du fortfarande ser trendig och ungdomlig ut.

Börja med en vit blus med vackra spetsdetaljeroch lägg den i ett par ljusblå byxor. (Obs! Bär överdelen över en kamisol, eftersom spetsen kan visa lite hud på ett sätt som inte är lämpligt för arbete.) Lägg till ett mjukt, neutralt färgat bälte för att sätta ihop ensemblet.

Lägg sedan till en gnista med ett sött par mintgröna dubbar, a armband med en fin förslutningsdetalj och en intressant wrapring.

Nu för sista handen: sneakers! Här parade jag ihop de pastellblå byxorna med den djärvaste korallskuggan på sneakersna. Jag älskar hur sneakers redan sticker ut på egen hand, men de drar ännu mer uppmärksamhet när de paras ihop med en mer diskret färgpalett.

Dessutom, när du arbetar med enklare silhuetter, som den klassiska blusen och byxorna som visas här, är det ett bra sätt att blanda mjukare färger med ljusare färger att låta din personliga stil lysa igenom utan att behöva försöka för hårt.

Kostym 2

Produkter: Skjorta – Abercrombie & Fitch, Sneakers – Gap, Jeans – American Eagle Outfitters, Blazer – Old Navy, Örhängen – J.Crew Factory, Halsband – Lord & Taylor, Armband – Bloomingdale’s

Om din arbetsplats tillåter det byxor, det perfekta sättet att använda dem är att kombinera dem med ett professionellt utseende. oxfordskjorta och en klassisk svart blazer.

För att klä ditt utseende ännu mer, lägg till lite preppy smyckensom dessa glittrande kristallörhängen, söta hängehalsband och tidlösa kedjelänkarmband.

Eftersom du har klätt dina jeans tillräckligt länge har du råd att gå lite mer avslappnad med ditt val av sneakers. Jag är delaktig i dessa denim slip-on sneakersmen på grund av klädselns mer konservativa karaktär kan du också gå för ett snyggare par, det är upp till dig!

Outfit # 3

Produkter: Klänning – Uniqlo, Blazer – Handtag, Örhängen – BaubleBar, Armband – BaubleBar, Halsband – BaubleBar, Tofflor – Kohl’s

Kanske är din stil mer Elegantoch du letar efter ett sätt att Koppla ihop sneakers med dina favoritklänningar.

Medan du tar av dig klänningen och sneakers är det svårare än att ha på sig sneakers med byxor, är möjligt att göra det på ett sätt som ser snyggare ut än snuskigt. Nyckeln är hitta ett par sneakers som har en strömlinjeformad silhuett, för att bättre matcha klänningen.

Jag har valt det här vackra Grå klänning för sina enkla linjer och mångsidig färg, medan blazer’Den kaskade halsen ger en feminin kontrast.

Lägg till några förtjusande biformade örhängen, ett uttalandehalsband med neondetaljer och ett snyggt armband.

För sneakersna har jag valt dessa tjejer daisy keds knapphål, i linje med outfitens snygga och coola natur. Dessutom är dess knapphålsduk ett subtilt men roligt sätt att lägga till mer konsistens i ensemblen.

Kostym 4

Produkter: Blus – Target, Manschett – Nordstrom Rack, Halsband – J.Crew Factory, Örhängen – J.Crew Factory, Kjol – J.Crew, Sneakers – Target

Detta sista utseende är ett perfekt exempel på hur kombinerar klassiska och ultra feminina bitar för ett sött och modernt utseende som fortfarande passar inom affärsavslappningsparametrarna.

Börja med att stoppa en ljusgrön blus utan hals i en tiered kjol, vars djupa marinblå färg nyanserar sin rufsade stil så att den kan bäras på jobbet.

Komplettera sedan med lite unika smycken, inklusive detta kedjelänk och bandhalsband i en ganska blågrå nyans, dessa knäppa sexkantiga örhängen och detta underbara manschettarmband.

För att slutföra utseendet, lägg till ett par sneakers med vackert blommönster De är säkerligen höjdpunkten i din outfit. Bonus: Dessa skor kostar mindre än $ 20, vilket gör dem till ett fantastiskt modefynd. (Allvarligt sett är jag frestad att köpa ett par själv!)

Slutligen, kom ihåg att anledningen till att du kan komma undan med att ha på dig dessa avslappnade sneakers till jobbet är att resten av utseendet är mer sofistikerat; Det blir svårare att komma undan med något mer avslappnat, till exempel jeans eller shorts (om din arbetsplats tillåter det), till exempel.

Jag hoppas att dessa utseende har inspirerat dig att ha kul att integrera sneakers i din arbetsgarderob! Tack för din fråga!

Har du en modefråga? Skicka det till oss!

Finns det något i din garderob som du vill ha på dig men har ingen aning om hur du ska utforma det? Behöver du råd om vad du ska ha på ett kommande evenemang? Har du en specifik modegåta? Om du har en moderelaterad fråga som du vill se besvarad i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net, Och en dag kanske du ser svaret på din fråga här på webbplatsen!

Vad tycker du?

Har du någonsin använt sneakers i en avslappnad affärsmiljö? Hur utformade du dem? Har du några andra tips om hur du gör skorna lämpliga för arbetsplatsen? Låt mig veta i kommentarerna!