estadisticas web Skip to content

Fråga CF: Hur kan jag få flared och boot cut jeans att se trendiga ut?

College mode

Madewell capri bootcut jeans med sliten fåll

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF: Min rumpa är lite tung och jag tycker att flared eller bootcut jeans är de mest smickrande. Men bland alla dessa smala jeans kan jag inte förvandla dem till en outfit som inte skriker hippie eller scruffy. Hjälp! Tack 🙂 – Lost in the Flare

Vårt svar

Kära Lost in the Flare,

Medan bootcut och flared jeans kan ha sett på sig som ineleganta tidigare, har modens mest inflytelserika trendsättare den här säsongen alla jeansstilar. men mager. Det betyder inte att det är något fel med dem, det är bara att människor har diversifierat mer och har sett, som du, att skinny jeans är inte det enda alternativet där ute.

Med detta sagt, även om bootcut och flared jeans kan vara lite svårare att hitta i “hip” butiker dessa dagar, det finns fortfarande många sätt att utforma dem Det får dig inte att se knubbig ut eller som om du precis har gått ut ur 70-talet.

{RELATERAD POST: De sötaste flared jeanskläderna vi har på oss just nu}

Så fortsätt rulla för att se kläderna jag har skapat åt dig.

Kostym nr 1

Produkter: Blus – Net-a-Porter, Solglasögon – Kohls, Sandaler med klack – Gap, Jeans – Gap, Örhängen – Bloomingdales, Armband – Bloomingdales, Halsband – Popmap, Clutch – T&J Designs

Anser detta utseende vara Våren 2017 version av hur man bär bootcut jeans: Med sin trendiga topp av gingham-tryck, eleganta fransade pom-pom-kopplingar och coola snörskor, har denna outfit allt du behöver för att få bootcut-jeans till här och nu.

Roliga tillbehör som ananasörhängen lägger till en touch av whimsy, medan Elegant Cat eye solglasögon lägger till ett element av tidlöshet i ensemblen.

En vacker och färgrik pärlhalsband (som jag skulle göra totalt Köp det för mig!) Kompletterar färgerna på handväskans pomponger och fransar och avslutar ditt utseende på ett vågat och unikt sätt.

Kostym 2

Produkter: T-shirt – Madewell, Sneakers – Lord & Taylor, Jeans – Nordstrom, Örhängen – Trouva, Halsband – Madewell, Armband – J.Crew Factory, Tote – Target

Medan jag nämnde att skinny jeans är svårare att hitta i butiker dessa dagar, utsvängda jeans de har en stund i rampljuset just nu, så du borde definitivt dra nytta av det!

Om din stil är mer avslappnad, överväga att kombinera beskurna fläckar med en fyrkant randig tröja.

Kan vi också ta en stund att uppskatta den fantastiska dragkedjan på dessa jeans? Väldigt coolt!

När det gäller tillbehör, sätt på ett sött par chambray tofflor och ta en preppy canvasväska för ett snyggt och enkelt utseende.

Slutligen lägg till en subtil glöd med moderna guldsmyckensom dessa minimalistiska skivaörhängen, ett coolt halsband med fastsatta fransar och ett geometriskt armband.

Outfit # 3

Produkter: Hatt – Topshop, Camisole – Abercrombie & Fitch, Crossbody väska – H&M, Sandaler – Old Navy, Jeans – Hollister, Ringar – South Moon Under, Örhängen – Nordstrom, Solglasögon – Zappos, Armband – Nordstrom

Om du går efter en till kvinna Y sorglös Titta den här säsongen, koppla ihop några förstörda beskurna utsvängda jeans med en delikat spetsad tröja.

En uppsättning läckra hamrade ringar balanseras av mer omfattande smycken, som ett sötguldarmband och stora, trendiga örhängen.

Ta lite klassisk Tillbehör som en stråhatt, sköldpaddsolglasögon och slip-on remmar sandaler, och komplettera utseendet med en söt taupe korsväska.

Kostym 4

Produkter: Jeans – Nordstrom Rack, Camisole – Aritzia, Blus – Aritzia, Nagellack – Macy’s, Örhängen – Nordstrom, Armband – BaubleBar, Halsband – Bloomingdale’s, Clutch – boohoo, Sandaler med klack – H&M

Du nämner i ditt brev att du inte vill se snuskig eller hippie ut och vad jag tror är denna outfit motsatsen till det; faktiskt detta sofistikerad Utseendet är något jag skulle rekommendera att ha på en utekväll med vänner, eller till och med på ett datum.

En dammig rosa topp knuten front i lager över en silkeslen camisole ger en lyxig känsla till ett enkelt par utsvängda jeans.

Delikata smycken, inklusive eleganta örhängen i petitguld, ett snyggt armband och ett mousserande halsband, ger ett modernt och elegant sätt att ta din stil till nästa nivå. Den skarpaste koppling med krokodiltryck lägger till ett roligt inslag i utseendet.

Avsluta med lite robusta fyrkantiga sandaler för att basera utseendet.

Jag hoppas att dessa utseende har visat att det kan vara lika snyggt att bära flared eller bootcut jeans som att bära smala jeans. Tack för din fråga.

Har du en modefråga? Skicka det till oss!

Finns det något i din garderob som du vill ha på dig men har ingen aning om hur du ska utforma det? Behöver du råd om vad du ska ha på ett kommande evenemang? Har du en specifik modegåta?

Om du har en moderelaterad fråga som du vill se besvarad i den här kolumnen, skicka den bara till [email protected], Och en dag kanske du ser svaret på din fråga här på webbplatsen!

Vad tycker du?

Föredrar du bootcut eller flared jeans framför skinny jeans? Hur tycker du om att forma dina lösa jeans? Var är din favoritplats att köpa lösa jeans? Låt mig veta i kommentarerna!