Conjunto de zapatillas vanguardistas: suéter rasgado, pantalones de piel sintética, joyas vanguardistas, mochila metálica, zapatillas Vans neutrales

Fråga CF: Hur kan jag designa sneakers på ett kantigt sätt?

College mode

Edgy sneakers kan liva upp alla kläder!

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Rulla längst ner i det här inlägget för information om hur du skickar det till dig, inklusive a nytt sätt att presentera dina mest pressande modedilemma!

Veckans fråga kommer via CF: s Instagram:

Ställ CF-fråga

Jag vill få vita tennisskor / livsstil med lite kant. Rekommendationer?

Vårt svar

När du tänker på vita skor, du tänker antagligen på komfort, sportig fritid och avslappnat utseende. Dock, det är fullt möjligt att bära vita sneakers på ett kantigt och gränsöverskridande sättOch det finns en hel del djärvare vita sneakeralternativ tillgängliga om du är villig att leta efter dem!

Jag har sökt på webben de coolaste och billigaste vita sneakers med lite kant, och jag har skapat en outfit för vart och ett av mina tre bästa val nedan för att ge dig lite inspiration.

Redo att se dem? Fortsätt skrolla!

Kostym nr 1

Edgy Sneaker Set: Rippad tröja, konstläderbyxor, Edgy smycken, metallisk ryggsäck, neutrala Vans-sneakers

Produkter: Tröja – H&M, Sneakers – Zappos, Leggings – Zara, Örhängen – Revolve, Halsband – Revolve, Ryggsäck – Zara

För outfit nr. 1, jag bestämde mig för att utforma dessa fantastiska ormskinneffekt plattform höga sneakers av Vans, ett varumärke som är känt för sin mest avantgardistiska estetik.

Jag valde att para ihop sneakers med en överdimensionerad (mycket) sliten tröja det kommer säkert att hålla dig bekväm under de kallare månaderna medan du fortfarande ser bra ut samt ett par svarta skor leggings i konstläder med blixtlås – ett modernt och kantigt alternativ till grundläggande bomullspar.

Eftersom jag ville spela med ännu fler finish, bestämde jag mig för att lägga till en futuristisk silvermetallisk ryggsäck.

Till slut bestämde jag mig lägg till lite mer glans med tillstånd av några minimalistiska men ändå kantiga örhängen fram och bak samt ett chokerhalsband i guldkedja.

Kostym 2

Edgy Sneaker Attire: Snakeskin Button Front Dress, White Sneakers, Black Faux Leather Zip Up Jacket, Black Fanny Pack, Red Earrings, Black Mössa

Produkter: Klänning – H&M, Jacka – H&M, Sneakers – DSW, Mössa – Zara, Örhängen – Mango, Armband – Shopbop, Fanny pack – Mango

Det här utseendet är lite mer eklektiskt än det första, men det är fortfarande kantig och unik, tack vare de många intressanta detaljerna i kläderna.

Så snart jag såg dessa fantastiska dubbade sneakersJag visste att jag var tvungen att presentera dem; här har jag designat dem med en Snake print midi dress of the moment.

För extra värme lade jag till en faux shearlingjacka samt en enkel svart mössa.

Slutligen kunde jag inte motstå dessa konstnärliga röda uttalande geometriska örhängen Y hård panter armband; Jag kunde inte släppa det här modern och funktionell krokodileffekt för att slutföra utseendet.

Outfit # 3

Edgy sneakeroutfit: svarta träningsbyxor, utanför axeltröjan, vita sneakers, vit vadderad jacka med dragkedja

Produkter: Topp – H&M, Tote – Zara, Byxor – Zara, Jacka – H&M, Sneakers – DSW

För det tredje och sista utseendet ville jag gå med något annat sportig och atletisk-inspirerad, men ändå nervös.

Till att börja med parade jag ihop en singel en axeltopp Med vissa svarta grafiska joggare; sedan lade jag till en trendig vit vadderad jacka (Eftersom vit på vintern är definitivt en modefluga!), Liksom några minimalistiska sneakers.

A nylon tote väska det är det perfekta sättet att avsluta denna uppsättning; Tänk också på att jag valde att avstå från smycken för det här utseendet för att hålla den minimalistiska estetiken som denna outfit har, men en subtil bit eller två skulle verkligen inte se ut.

Jag hoppas att dessa kläder har gett dig några idéer om hur man utformar vita sneakers på ett vågat sätt. Tack för din fråga!

Har du en modefråga? Skicka det till oss!

Finns det något i din garderob som du vill ha på dig men har ingen aning om hur du ska utforma det? Behöver du råd om vad du ska ha på ett kommande evenemang? Har du en specifik modegåta? Om du har en moderelaterad fråga som du vill se besvarad i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net, Och en dag kan du se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Nu kan du också skicka meddelanden till oss med dina frågor på College Modes Instagram-konto, @collegefashion.

Vad tycker du?

Har du några rekommendationer angående vita vita sneakers och / eller hur du bär dem? Hur skulle du utforma skorna som visas här? Vilket av dessa utseende är din favorit?

Låt mig veta i kommentarerna!