Fråga CF: Hur kan jag designa shorts professionellt?

Fråga CF: Hur kan jag designa shorts professionellt?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Hej CF,

Jag är student i praktik i ett nanovetenskapslaboratorium. Mitt område har ett väldigt varmt och fuktigt klimat (vi har 95 grader just nu, jag kan inte föreställa mig hur augusti kommer att bli …), och praktiken varar hela sommaren.

Jag är en päronformad tjej och jag kan inte bära kjolar eller klänningar eftersom de verkligen är opraktiska under den obligatoriska Breaking Bad-labdräkten eller långa byxor eftersom jag kan smälta i värmen.

Det bästa alternativet är att välja Shorts, men hur kan jag använda dem på ett sätt som är båda lämpligt för praktikplatser (det finns också mycket kontorsarbete och veckomöten) och smickrande?

Tack så mycket,

Skjut värmeböljan.

Vårt svar

Kära Squint Heatwave,

Samtidigt som det att utforma shorts på ett professionellt sätt kan tyckas svårt i början (shorts är egentligen inte vad vi normalt tänker på när vi tänker på dem som “lämpliga för arbete / praktik” trots allt), det är faktiskt inte så annorlunda än att utforma en kjol.

Så länge du är villig att ta dig tid att hitta shorts som är mer polerade än ditt genomsnittliga shorts, kommer du att upptäcka att det är lätt att hitta rätt shorts för din situation.

Med detta sagt finns det Ett par saker att tänka på när du letar efter professionella shorts:

  • Var uppmärksam på tyget: Det här är en av de viktigaste sakerna du bör tänka på när du handlar shorts för att gå till jobbet, eftersom du inte vill välja ett par shorts som får dig att se ut som att du är på väg till stranden. Stick med mer avancerade material som bomull, flytande crepe, linne eller till och med chambray. Det här är förmodligen en no-brainer, men hål och hjärtskär är ett stort “nej” när det gäller att välja rätt shorts för arbete.
  • Om du är osäker, gå lösare: Idag är många par shorts gjorda för att vara ganska täta, så när du är osäker är det alltid en bra idé att välja ett par som gnuggar mot dina ben istället för att hålla fast vid dem. De håller dig inte bara svalare än deras hudtäta motsvarigheter, utan också shorts som Flödet bort från kroppen tenderar att vara lite smickrande och lämpligt.
  • Tänk på längden: En annan viktig punkt att tänka på är längd av shortsen du har på dig. Det är en bra idé att tänka på längden på kjolar du skulle ha på dig i en professionell miljö och sedan tillämpa guiden på shorts du funderar på. Jag personligen rekommenderar att gå inte kortare än mittlåret i en informell eller informell arbetsmiljö.

Nu när det är ur vägen, fortsätt rulla för att kolla in några professionella kläder med shorts som jag har förberett för dig:

Hur man bär shorts till jobbet: outfit nr. 1

Produkter: Shorts – Ann Taylor, Blus – Mango, Bälte – J.Crew, Loafers – Forever 21, Blazer – Mango, Örhängen – Mango, Manschett – Ann Taylor

Även om denna outfit är lite formell Å andra sidan är det fortfarande mycket arbetsanpassat och visar att shorts inte nödvändigtvis behöver se vardagliga ut.

Dessa svarta shorts av Ann Taylor De är i grund och botten sommarversionen av de klassiska svarta byxorna och skulle se bra ut på alla kroppstyper på grund av deras midlårlängd och ultra-smickrande snitt.

För det här utseendet kombinerade jag dem med en liten ruffad ärmlös blus, som skulle se bra ut på utsidan eller insidan med ett enkelt svart bälte.

Eftersom du arbetar i ett labb och därför förmodligen måste ha slutna skor, tyckte jag att du var söt loafers, som också ger en touch av färg till kläderna.

Som för SmyckenDessa vackra blommorörhängen och ett intressant armband ger precis rätt mängd sofistikering.

Slutligen, eftersom du nämnde att du måste göra kontorsarbete och delta i möten som en del av din praktik, tänkte jag på att inkludera en modern professionell blazer som du kan ha på dig när du inte längre bär din labdräkt.

Hur man bär shorts till jobbet: outfit nr. 2

Produkter: Blazer – Old Navy, Top – J.Crew, D’Orsay Flats – Target, Örhängen – Shopbop, Armband – Shopbop, Halsband – Shopbop, Shorts – ModCloth

de chambray shorts I den här kläderna är de lite mer avslappnade men gjorda för arbetet tack vare den mer strukturerade naturen i resten av stilen.

Börja med att komma in i en vacker gyllengul topp på shortsen för att visa upp din midja. Shortsen gör verkligen ett bra jobb med att subtilt visa upp dina ben, tack vare shortsens längd och hur de blossar ut lite.

Lägg sedan till lite boho smyckenInklusive några fantastiska fransörhängen, ett vackert armband och ett delikat lagerhalsband.

Avsluta utseendet med ett snyggt par d’orsay lägenheterOch glöm inte att packa en lätt kavaj (detta är en linne / rayon-blandning) för att klä upp saker lite för dina praktikplatser som inte är laboratorier.

Hur man bär shorts till jobbet: outfit nr. 3

Produkter: Blus – Uniqlo, Shorts – Banana Republic, Cardigan – Abercrombie & Fitch, Örhängen – Banana Republic, Halsband – Old Navy, Armband – Banana Republic, Platta skor – Old Navy

Är feminin outfit med shorts för arbete den är perfekt för de dagar då du inte känner för att försöka alltför hårt på ditt utseende, men ändå vill se polerad och professionell.

För att uppnå utseendet är allt du behöver göra att pop a lös ärmlös blus i ett par vita sjöman shorts.

Lägg sedan till något feminint Smycken, som det här vackra ombréhalsbandet, söta örhängen och delikat blommigt armband.

Slutligen, för de tillfällen när du inte är i labbet, sätt på en ljusröd linne och bomullsblandning. cardigan för en rolig touch.

Hur man bär shorts till jobbet: outfit nr. 4

Produkter: Kofta – Gap, Top – LOFT, Örhängen – Humble Chic, Armband – Nordstrom, Shorts – Uniqlo, Halsband – Shopbop, Loafers – Saks Off 5th

Om din stil är klassiskt men roligt, så är det här ditt utseende! Jag valde den här blåblommiga blusen för sitt subtilt lekfulla blommönster och för att jag tycker att den skulle se bra ut snygga och praktiska shorts.

Jag gillar verkligen de perforerade och kammade detaljerna på detta par vita loafers, som också skulle se bra ut med en mängd olika kläder.

I form av SmyckenJag bestämde mig för att gå med ett par glittrande örhängen, ett pärlarmband och ett långt rosettband, som alla ger en raffinerad touch till utseendet.

För en sista touch, lägg till en klassiker svart kofta med tre fjärdedelar för när du inte är i labbet.

Hoppas att tipsen hjälper dig att hålla dig fräsch och professionell under sommaren! Tack för din fråga!

Har du en modefråga? Skicka det till oss!

Finns det något i din garderob som du vill ha på dig men har ingen aning om hur du ska utforma det? Behöver du råd om vad du ska ha på ett kommande evenemang? Har du en specifik modegåta? Om du har en moderelaterad fråga som du vill se besvarad i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net, Och en dag kanske du ser svaret på din fråga här på webbplatsen!

Vad tycker du?

Hur klär du dig för att hålla dig sval på sommaren när du måste klä dig för en praktik / jobb? Har du några stiltips som gör att shortsen ser lämpliga ut för jobbet? Vilket av dessa utseende är det mest troligt att du bär i en professionell miljö? Låt mig veta i kommentarerna!