College Fashion

Fråga CF: Hur kan jag designa halsdukar för varmare väder?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-frågan:

Kära CF,

Jag älskar absolut halsdukar. Jag är inte ett fan av att bära överdrivna smycken eller accessoarer, och halsdukar är ett bekvämt sätt att lägga till lite mer färg och känsla till en annars tråkig outfit. Jag bär vanligtvis mina halsdukar på hösten och vintern, men jag flyttade nyligen till ett mycket tropiskt land och sjalar är inte vanliga här. Det är som en evig sommar och jag vet inte hur man bär mina halsdukar utan att se besvärligt ut. Men jag vill desperat inte ge upp mina halsdukar.

Hjälp mig att hitta ett sätt att bära mina halsdukar i det varmare vädret. Tack så mycket!

– En lögn

Vårt svar

Det är äntligen här. Flickor från öst till väst och norr till söder har väntat på detta hela vintern. De varmare vädermånaderna är officiellt över, och det är dags att fira! Så bryt ut de flirta topparna och kjolarna med kort ärm. Borta är dagarna med svullna vinterrockar, öronvärmare och handskar som hämmar användningen av våra telefoner.

Det finns dock ett vintertillbehör som överskrider övergången till våren: halsdukar. De är perfekta för att lägga till den extra touchen av värme och stil på en solig men luftig vårdag.

Om du inte är van vid att bära halsdukar i varmare väder kan förändringen vara lite knepig. Är här tre saker att tänka på när det gäller att sporta det här utseendet:

  • Var uppmärksam på vikten. Du vill inte ha på dig en ull halsduk mitt på sommaren! När du köper en halsduk för att bära i varmare väder, var noga med att vara uppmärksam på tyget. Välj något lätt och luftigt så att du inte blir överhettad.
  • Leta efter färgen! Eftersom det officiellt är vår kan du spara de dämpade nyanserna och gå efter något lite ljusare. Det enklaste sättet att lägga till en sommarscarf i din garderob är att välja en som sticker ut från dina andra vintertillbehör.
  • Prova det bundet. Skaka upp saker lite. Istället för att låta ändarna på din halsduk hänga lös kan du prova ett sött bundet alternativ. Vik din halsduk runt halsen som vanligt och bind sedan ihop ändarna för ett unikt och coolt utseende.

Jag har skapat tre kläder för att inspirera dig lite hur man bär halsdukar i varmare väder. Bläddra ner för att se utseendet!

Dräkt nr 1: Klass

Hur man bär en lätt halsduk i klass med en randig T-shirt, magra jeans, en militärjacka och klackade stövlar

Produktinformation: jeans, topp, halsduk, jacka, väska, klocka, fotkängor

Du kan ärligt talat inte gå fel om du bär en halsduk i klassen. Investera i en bra, mångsidig halsduk så kan du glida den i nästan vilken outfit som helst för att avsluta en look. Detta persika-tillbehör med öppen väv har funktionella och eleganta fördelar. Det lätta tyget håller dig varm när du går till klassen, och du kan alltid ta av den när du kommer dit om det är lite täppt på insidan.

Outfit # 2: Date Night

Hur man bär en lätt halsduk för en datakväll

Produktinformation: Topp, kjol, jacka, halsduk, klackar, väska, armband

Att ha på sig en halsduk till en datakväll är helt söt och flörtig. Att lägga till en halsduk i denna outfit balanserar mängden exponerad hud, vilket är särskilt användbart när det fortfarande är kallt ute. Det kan också hjälpa till att bryta monotonin i färgschemat. På college tar jag varje dejt som ett tillfälle att bryta mina klackar. Det är förmodligen en av de få gånger du inte kommer att gå överallt!

Ställ in n. 3: avsluta

Hur man bär en lätt halsduk för en utekväll

Produktinformation: Topp, kavaj, jeans, väska, halsduk, fotkängor

Eftersom det fortfarande kan bli kyligt under våren (åtminstone för oss som går i skolan i norr) är en halsduk ett fantastiskt tillbehör att bära på en utekväll. Var noga med att välja något billigare om du av misstag lämnar det någonstans! Denna eleganta uppsättning är perfekt för en utekväll med dina tjejer.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Vad tycker du om att bära halsdukar under våren och sommaren? Är de ett året runt tillbehör eller ska de sparas under de kallare månaderna? Skulle du bära något av dessa utseende? Låt oss veta i kommentarerna!