Calcetines altos y botas bajas

Fråga CF: Hur bär jag lårhöga strumpor för hösten?

College mode

Höga strumpor och låga stövlar

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Sedan vi startade Ask CF-serien har vi svarat på några bra frågor från våra läsare. Den här veckan fick vi två liknande frågor om ett ämne. Därför tror vi att många av er undrar hur man bär lårhöga strumpor under hösten, också. Läs vidare för våra bästa tips!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

För närvarande har jag ett modedilemma och jag vill integrera min nya kollektion av lårhöga strumpor i min garderob, men jag känner mig alltid frustrerad eftersom jag inte hittar rätt outfit. Som arbetande högskolestudent vill jag också hitta en outfit som är lätt att bära och gå runt på campus och som kan övergå till jobbet.

Snälla hjälp,

Över knäet i frustration

Vårt svar

Kära Frustration över knä:

Tack för din fråga. Jag kan definitivt relatera till honom, eftersom jag själv har kämpat med detta modedilemma tidigare. Men med lite experiment kan du bära lårhöga strumpor utan problem. Jag har skapat några kläder nedan för att inspirera mig att bära den här trenden. Och om några av er inte gillar lårhöga strumpor, skulle ett kortare strumpor eller ett par strumpor fungera lika bra. Hoppas att dessa kläder inspirerar dig att leka med dina egna kläder själv. Njut av!

För att vara ärlig,

Jessica

Kostym nr 1

Fråga CF-Thigh High Socks-Dress-Suit

Produktinformation: Klänning, jacka, halsband, strumpor, klocka, skor

Ett enkelt sätt att bära denna trend är att para lårhöga strumpor med en kortare klänning. Ljusgrå strumpor är ett utmärkt alternativ eftersom deras neutrala färg innebär att de arbetar med allt. Bär en enkel jacka över en mönstrad klänning för att hålla dig varm och täckt. Avsluta utseendet med ett enkelt hängsmycke, klocka och oxfords i en liknande nyans som dina strumpor.

Kostym 2

Fråga CF-Thigh High Socks-Kjol-Outfit

Produktinformation: Tröja, stövlar, armband, strumpor, kjol, örhängen

Grädde lårhöga strumpor är ett annat exempel på ett par neutrala nyanser som passar till allt. För denna outfit, lägg en tröja över en veckad minikjol. (Om den här kjolen är för kort för arbete kan du stoppa mörkare nyanser av ogenomskinliga strumpor under dina strumpor för täckning, eller välja en längre kjol.) Ta sedan på dig några cognacfärgade ridskor. Tillbehör med vackra hängande örhängen och ett iögonfallande armband.

Outfit # 3

Fråga CF-Thigh High Socks-Shorts 2-Outfit

Produktinformation: Skjorta, väska, strumpor, skor, shorts

Lårhöga strumpor kan också fungera med shorts. I det här utseendet valde jag båda bitarna i svart för en enkel och klassisk parning. Stoppa en nedtryckt skjorta i dessa shorts med hög midja; denna skjorta är genomskinlig så var noga med att ha på dig något passande under. Håll utseendet enkelt och elegant med dessa läckra lägenheter och en strukturerad väska.

Kostym 4

Fråga CF-Thigh High Socks-Dress 2-Set

Produktinformation: Jacka, klänning, halsduk, strumpor, armband, skor

Medan denna outfit i grunden är en reinkarnation av den första, tyckte jag fortfarande att det var viktigt att inkludera ett alternativ som använde ett par strumpor som inte var neutrala i färg. Personligen älskar jag rödbrun färg för hösten, så jag började där. Den här a-linjeklänningen har en så cool klassisk form och du kan aldrig gå fel och lägga till en strukturerad kavaj. Sätt på en mönstrad halsduk för att matcha färgerna på din outfit. Brogues och ett enkelt armband kompletterar ensemblen.

Kostym 5

Fråga CF-Thigh High Socks-Shorts-Outfit

Produktinformation: Ärmlös skjorta, linne, strumpor, skor, shorts, bälte

Även om den här stilen kanske inte är lämplig för jobbet (såvida du inte är Jimi Hendrix roadie), tyckte jag att det var viktigt att visa upp mångsidigheten hos lårhöga strumpor. Uppsättningarna har mestadels en liknande estetik till dem, men det betyder inte att trenden är begränsad till en stil. Som du kan se med denna outfit kan de också fungera för dig som är lite mindre kräsen och mycket mer rock n roll.

Medan bandets tank ensam skulle räcka som en topp för det här utseendet, försök att sätta på en ärmlös knapp för en unik estetik. Vintageinspirerade snitt är häftklammer i tre säsonger som enkelt kopplas ihop med nästan vad som helst. Enkla svarta strumpor, ett brett bälte och Converse High-Tops ger pricken över i utseendet.

Har du en modefråga? Skicka det på vårt sätt!

Finns det något i din garderob som du inte verkar veta hur du ska ha på dig? Har du ett kommande evenemang och behöver en garderobidé? Har du ett specifikt modepussel som du behöver hjälp med?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för flest läsare. Tack för att du förstår!

Vad tycker du?

Skulle du ha lårhöga strumpor? Har du använt dem tidigare? Vilket är ditt favorit sätt att utforma dem? Gillar du dessa outfitförslag? Låt oss veta vad du tycker genom att lämna en kommentar nedan!