golpes

Försökte … The Bump-It

College mode

träffar

Hej grabbar! Jag är Elizabeth från University of Missouri och jag är din nya skönhetsspaltist! Jag är besatt av allt som har med skönhet att göra, från volymiserande schampo till korallnagellack. När jag inte testar den 78: e nyaste mascara på marknaden tränar jag, tittar på riktiga hemmafruar eller rör vid Lil Wayne i bilen.

Du har utan tvekan sett klockan två på morgonen som innehåller tjejer av olika hårtyper som gungar samma voluminösa klump på baksidan av håret.

Utgångspunkten är utmärkt: fylligare hår utan smärta eller brott som lockigt hår ger. När allt kommer omkring, vem vill inte se ut som Brigitte Bardot på fem minuter? Å andra sidan, ser detta ut för mycket för det verkliga livet? Jag är inte säker på hur jag verkligen känner för tjejer med fyra tum långa hår klockan 8. M. Psykologi 101.

Naturligtvis, som med alla produkter du ser på tv, var jag alltid skeptisk till om Bump-Its verkligen fungerade. I år krävde min Halloween-kostym insatserna och jag köpte ett paket på Walmart.

Mina resultat:

Bumpit1
BumpIt2

Vad jag älskade med dem:

Förpackning:Bump-Its kommer i en rosa och svart låda som också har ett lättanvänt instruktionshäfte och spottande kam. Förpackningen är söt och jag gillade det faktum att de inkluderade en kam.

Träffar

Din uppehållskraft:Eftersom jag har mörkbrunt hår köpte jag den svarta Bump-Its, som aldrig visade sig genom mitt hår. Efter ett minimum av retande, massor av extra hårspray och ett dussin bobbynålar, stannade mitt hår på plats hela natten, även efter en extrem Backstreet Boys-dansfest och två omgångar karaoke.

Vad det inte sålde mig:

Utseendet:Jag har mycket långt, tjockt hår, vilket gjorde det enkelt att använda en Bump-It. Men min rumskompis, som har medellångt fint blont hår, såg löjligt ut med ett i håret. Om du har hår som hennes är jag inte säker på om det skulle fungera utan mycket retande. Och om du ska reta ditt hår ändå behöver du antagligen inte en Bump-It för att lägga till volym.

Formen:Satsen kommer med tre olika stötar: en liten storleken på ett rosa pärlgummi som ska vara för lugg, en medium som är sex tum lång och 3/4 tum hög och en större en fem tum lång. och en och en halv tum lång. I grund och botten när jag satte den största på det såg ut som ett konhuvud. Inte så söt.

Min dom:

Även om Bump-It kanske fungerar för vissa tjejer med rätt hårtyp och huvudform, fungerade det inte för mig. Jag tycker att utseendet är för extremt för dagen, men det kan fungera med en up-do. Men för närvarande stannar min Bump-Its på baksidan av min byrå.

Vad tror du? Skulle du prova en Bump-It? Låt mig veta med en kommentar.